ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

Aegean : Κάνει εκστρατεία για τη γαστρονομία και τα ελληνικά προϊόντα


Αποτέλεσμα εικόνας για Aegean :
Διαγωνισμό για την ανάδειξη της ελληνικής γαστρονομίας τρέχει η Aegean θέτοντας το ερώτημα : «Εσείς ποιες γεύσεις από Ελλάδα θέλετε να συνεχίσουν να ταξιδεύουν με τις πτήσεις μας; Ψηφίστε και αναδείξατε τα 3 τοπικά προϊόντα που θα επιστρέψουν… για να μείνουν!».
Ο κύκλος των αφιερωμάτων σε όλη την Ελλάδα που ξεκίνησε τον Μάιο του 2016 ολοκληρώθηκε. Για 12 μήνες κάθε μήνα, σε συνεργασία με τοπικούς παραγωγούς και φορείς, όλες οι πτήσεις του δικτύου εσωτερικού της Olympic Air και εξωτερικού της AEGEAN, γέμισαν με εικόνες, γεύσεις και αρώματα από έναν ή περισσότερους προορισμούς φέρνοντας όλη την #elladakonta.
Τα σχόλιά ήταν τόσο θετικά, που τώρα ήρθε η ώρα να αναδείξει το κοινό αυτά που θα συνεχίσουν το ταξίδι τους σε όλο τον κόσμο, μέσα από τις πτήσεις της Aegean.
Η Aegean σας καλεί να ψηφίσετε μπαίνοντας στο aegeanair.com,τα παραδοσιακά προϊόντα που προτιμάτε (από 1 έως 3) και εκείνη θα φροντίσει να προσφέρει τα 3 δημοφιλέστερα προϊόντα, σε όλες της τις πτήσεις, σε όλο της το δίκτυο.
Παράλληλα με τη συμμετοχή σας, μπαίνετε στην κλήρωση και 3 τυχεροί θα κερδίσουν από δύο εισιτήρια μετ” επιστροφής για τους προορισμούς του δικτύου της AEGEAN και της Olympic Air!