ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

Ακόμα πιο δυνατή η «φωνή» της 4ηςGREEKTOURISMEXPO

Αποτέλεσμα εικόνας για Ακόμα πιο δυνατή η «φωνή» της 4ης GREEKTOURISM EXPO

Το πλέον έγκυρο Πρακτορείο Ειδήσεων της χώρας μας, θα αποτελέσει τον βασικό πυλώνα επικοινωνίας της 4ηςGREEKTOURISMEXPO.

Με αποστολή δελτίων τύπου στην Ελλάδα και το εξωτερικό, οι επαγγελματίες ενδιαφερόμενοι της έκθεσης αλλά και το πολυπληθές κοινό, θα ενημερώνονται άμεσα για τα τεκταινόμενα της μεγαλύτερης έκθεσης Τουρισμού της Αθήνας, πολύ καιρό πριν την πραγματοποίησή της, 8-10 Δεκεμβρίου στο MetropolitanExpo.

Συγκεκριμένα, η έκθεση θα προβληθεί από τους λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης του ΑΠΕ-ΜΠΕ, θα δημοσιεύονται τα δελτία τύπου της έκθεσης στην ενότητα Ανακοινώσεις Τύπου (συνδρομητική για ΜΜΕ και ελεύθερης πρόσβασης) του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ενώ θα καλυφθούν δημοσιογραφικά οι εκδηλώσεις της έκθεσης (ρεπορτάζ, συνεντεύξεις κλπ), τόσο πριν όσο και κατά την εξέλιξή της.
Εξάλλου, το ΑΠΕ-ΜΠΕ θα συμμετέχει στην 4ηGTE με περίπτερο, διανέμοντας πληροφοριακό υλικό του Πρακτορείου.

Η 4ηGreekTourismExpo 2017 τελείυπό την Αιγίδα των:
Υπουργείο Τουρισμού, Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ΕΟΤ, ΚΕΔΕ, ΞΕΕ, ΣΕΤΕ,ΤΕΕ, ΕΒΕΑ,ΕΟΑΕΝ και ΕΝΩΣΗΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΩΝ & ΦΟΡΕΩΝ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ
ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : ΑΘΗΝΑΪΚΟ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: TORNOSNEWS
XΡΥΣΟΣΧΟΡΗΓΟΣ: IT CONCEPT , IEK AΛΦΑ
ΧΟΡΗΓΟΙ: ATHENS INTERNATIONAL AIRPORT, SIGHTS OF ATHENS, MUSEUM HOTEL, DOMOTEL KASTRI, RADISSON BLU, GRECOTEL, TSOKAS, ATHENS INSIDERS, ATHENS WALKING TOURS, MAZI TRAVEL
ΜΕΓΑΛΟΙΧΟΡΗΓΟΙΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: GTP, TRAVEL DAILY NEWS, GREEK VISION
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: AUTO TRITI-TOURING, MARITIME, ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΑΓΟΡΑ, KALIMERA ELLADA, SOFOKLEOUS IN, DRIVE & TRAVEL, TASTE DRIVER, METAFORES PRESS.

Περισσότερες πληροφορίες για την Έκθεση είναι διαθέσιμες στο www.greektourismexpo.gr

ΟργάνωσηLeaderexpo-Leadertech, 210-6141164, info@leaderexpo.gr