Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017

Στην Ελλάδα το 2018 το επόμενο ετήσιο συνέδριο ASTA Destination Expo 2018
Η υπουργός Τουρισμού  Έλενα Κουντουρά συναντήθηκε με τον αντιπρόεδρο  του Συνδέσμου των Αμερικανών Ταξιδιωτικών Πρακτόρων (ASTΑ) Robert Duglin, στο πλαίσιο της επίσκεψής της στη Νέα Υόρκη. Στη συνάντησή που πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα, συμφωνήθηκε το επόμενο ετήσιο συνέδριο ASTA Destination Expo 2018 να πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα.

Το ετήσιο συνέδριο ASTA Destination Expo είναι ένα  από τα πλέον δυναμικά και καινοτόμα συνέδρια της ASTA. Τα μέλη της ASTA αντιπροσωπεύουν το 80% των πωλήσεων τουριστικών πακέτων που πραγματοποιούνται στην Αμερική μέσω ταξιδιωτικών γραφείων. To συνέδριο αυτό θα έχει σημαντικά οφέλη για την Ελλάδα στην τουριστική προώθηση και προβολή της, καθώς οι επικεφαλής τουριστικών οργανισμών και ταξιδιωτικών γραφείων θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν την χώρα μας και να εξειδικευτούν στην προώθηση του προορισμού τα επόμενα χρόνια.

O κ. Duglin  απηύθυνε πρόσκληση στην κα Κουντουρά να συμμετάσχει στο φετινό ετήσιο συνέδριο της ASTA (Global Convention 2017) που πραγματοποιείται στο San Diego της Καλιφόρνια, τον Αύγουστο για την προώθηση του Destination Expo της Αθήνας.  

Η υπουργός συναντήθηκε επίσης με Αμερικανούς Tour Operators, οι οποίοι επισήμαναν ότι η ζήτηση είναι πολύ αυξημένη από τις ΗΠΑ για την Ελλάδα το 2017, η διαθεσιμότητα είναι πλέον ελάχιστη σε πολλούς ελληνικούς προορισμούς για τη θερινή περίοδο, ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει τις πωλήσεις τουριστικών πακέτων  για τη χώρα μας για το 2018. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου