ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 15 Απριλίου 2017

Εν Συντομία

Επισκεψη του τομεάρχη Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής της Ν.Δ,  κ. Γιάννη Πλακιωτάκη στην ΕΛΠΙΔΑ 

Εμφάνιση DSCN5715.JPG

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΩΡΩΝ ΣΤΗΝ
ΕΛΠΙΔΑ -ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΠΑΙΔΩΝ
ΜΑΡΙΑΝΝΑ Β ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ

Επ’ ευκαιρία των εορτών του Πάσχα, επισκέφθηκα μαζί με τη σύζυγό μου Αφροδίτη, την Ογκολογική Μονάδα Παίδων ΕΛΠΙΔΑ, για να ευχηθώ καλές γιορτές στα μικρά παιδιά που πάσχουν από καρκίνο και αυτές τις γιορτινές ημέρες, χρειάζονται περισσότερο από ποτέ την φροντίδα και την αγάπη μας.

Στο πλαίσιο αυτό, τους προσφέραμε πλούσια πασχαλινά δώρα, συζητήσαμε και παίξαμε μαζί τους,εκδηλώνοντάς τους το ενδιαφέρον και την στοργή μας. 

Δημήτρης Κοπελούζος για Fraport: Δημιουργούμε 70.000 θέσεις εργασίας
Μέχρι και 70.000 θέσεις εργασίας υπόσχονται οι επικεφαλής της κοινοπραξίας Fraport – Slentel σε σημερινή συνέντευξη Τύπου. Η 40ετή παραχώρηση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων στο ελληνογερμανικό σχήμα, θα προσφέρει για κάθε 1.000.000 επιβάτες, 3.000 νέες θέσεις εργασίας, βοηθώντας έτσι την ελληνική οικονομία ποικιλοτρόπως.
Αυτό ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του «ομίλου Κοπελούζος», Δημήτρης Κοπελούζος (μέτοχος στην Fraport Greece), στη συγκεκριμένη συνέντευξη Τύπου. Συγχρόνως, επεσήμανε πως το έργο διευκολύνει την πρόσβαση της Ελλάδας στις αγορές, δεδομένου ότι έχει εξασφαλίσει δανεισμό από μεγάλα διεθνή χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.
Επιπροσθέτως, ο δρ Στέφαν Σούλτε, πρόεδρος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Fraport AG, υπογράμμισε ότι η επένδυση της Fraport αποτελεί θετικό οιωνό για τη διεθνή επενδυτική κοινότητα.

BelugaXL.. το αεροσκάφος επόμενης γενιάς
Τα πρώτα μεγάλα τμήματα του νέου αεροσκάφους επόμενης γενιάς, το BelugaXL, έχουν φθάσει στο στις εγκαταστάσεις συναρμολόγησης (L34) στην Τουλούζη.
Μετά από πέντε μέρες οδικής μεταφοράς, έφθασε στην Τουλούζη από το εργοστάσιο της Aernnova στην Berantevilla, της Ισπανίας, το κομβόι που περιλάμβανε τα τμήματα του αεροσκάφους (δύο πλάγια, ένα κεντρικό πάνελ) τα οποία χρειάζονται για να συναρμολογηθεί το πίσω τμήμα του BelugaXL.
.
Το BelugaXL λανσαρίστηκε τον Νοέμβριο 2014, ώστε η Airbus να καλύψει τις απαιτούμενες προδιαγραφές αεροσκαφών μεταφορών μεγάλων φορτίων από το 2019 και έπειτα. Τα νέα υπερμεγέθη αεροσκάφη μεταφορών βασίζονται πάνω στο Α330-200 Freighter, με ένα μεγάλο ποσοστό επαναχρησιμοποιημένων εξαρτημάτων και εξοπλισμού. Το πρώτο από τα πέντε BelugaXLs θα πετάξει μέσα του 2018 και να τεθεί σε λειτουργία το 2019