ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

2o PLANE PULL στο αεροδρόμιο!

Εμφάνιση image001.jpg
Με την υποστήριξη της DHL, την Παρασκευή 28 Απριλίου 2017, από τις 11:00 έως τις 15:00, θα πραγματοποιήσουμε στο αεροδρόμιο το 2ο Plane Pull στην Ελλάδα.
Στόχος μας, η οικονομική ενίσχυση και υποστήριξη των δράσεων του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για κάθε παιδί με πρόβλημα υγείας.

Θα είναι χαρά μας να σας έχουμε μαζί μας για να μοιραστούμε την εμπειρία, να βοηθήσετε … ενώνοντας τις δυνάμεις σας με μία από τις ομάδες μας
…αλλά και για να διαδώσετε το γεγονός :)
Υλικό για δημοσιογραφική χρήση θα υπάρξει κατά τη διάρκεια του Plane Pull (φωτογραφίες και βίντεο στα social media του αεροδρομίου (Facebook/ATHairportTwitter@ATH_airportInstagramathairportYoutubeATHairport)
καθώς και ζωντανή μετάδοση μέσω Facebook και / ή Twitter).  

Αν επιθυμείτε να παρευρεθείτε, να καλύψετε την εκδήλωση ή να λάβετε μέρος, επικοινωνήστε στο 210 3537227 (Σίλια Αλφιέρη).

Δελτίο τύπου και επιπλέον φωτογραφικό υλικό και πλάνα θα σταλούν την Τρίτη 2/5/17.

Για να σας ανοίξουμε την όρεξη, πάρτε μια γεύση από το 1ο Plane Pull!