ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Ευρύτατη σύσκεψη για τις αεροπορικές και ακτοπλοϊκές συνδέσεις των νησιών

Αποτέλεσμα εικόνας για Ευρύτατη σύσκεψη για τις αεροπορικές και ακτοπλοϊκές συνδέσεις των νησιών
Η ευρεία σύσκεψη για τη διασύνδεση των νησιών του Αιγαίου, που έχει προαναγγείλει ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής,  πραγματοποιήθηκε  την Παρασκευή στις 15.30  στο Υπουργείο.
Συμμετείχαν  ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης, ο υφυπουργός Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, Νεκτάριος Σαντορινιός, ο διοικητής της ΥΠΑ Κώστας Λιτζεράκος, ο γγ Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Γιαννέλλης Θεοδοσιάδης, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας Μιχάλης Σακέλλης, ο πρόεδρος της αεροπορικής εταιρίας AEGEAN ΟLYMPIC AIR Ευτύχης Βασιλάκης, ο πρόεδρος της Astra Airlines Γιάννης Ζλατάνης, και η διευθύνουσα σύμβουλος της SKY EXPRESS ,
Νίκη Καραγκουλέ- Καραγεώργου.
Στόχος της σύσκεψης είναι η βέλτιστη οργάνωση των ακτοπλοϊκών και αεροπορικών δρομολογίων προς τα νησιά, ώστε να υπάρχουν μεταξύ τους ανταποκρίσεις, καθώς και το ενδεχόμενο αύξησης των δρομολογίων. Στη σύσκεψη θα συμμετέχουν ακόμα ο αντιπεριφερειάρχης Νήσων Π.Χατζηπέρος, οι περιφερειάρχες Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου και Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θοδωρής Γαλιατσάτος, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, και πέντε πρόεδροι Περιφερειακών Ενώσεων Δήμων.