ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

Το Santa Marina Beach πιστοποιήθηκε με το πρότυπο «Wedolocal» για 3η συνεχή χρονιά

Αποτέλεσμα εικόνας για Santa Marina Beach αμμουδαρα

To SantaMarinaBeach στην Αμμουδάρα Ηρακλείου, μέλος του ομίλου Cyan 
group of hotels,πέρασε επιτυχώς για τρίτη συνεχή χρονιά όλες τις διαδικασίες αξιολόγησης με βάση τα κριτήρια ένταξης και πιστοποίησης του προτύπου «Wedolocal», και συγκέντρωσε 855 / 1000 βαθμούς.

Κατόπιν της επιτόπιας επιθεώρησης που πραγματοποιήθηκε από τον Φορέα Πιστοποίησης Cosmocert, το ξενοδοχείο κατάφερε να συγκεντρώσει τους απαραίτητους βαθμούς και να διακριθεί για τις ενέργειές του για την ανάδειξη της ιδιαίτερης Κρητικής φιλοξενίας στους επισκέπτες, την προώθηση της τοπικής κουλτούρας και της γαστρονομίας, τη στήριξη της τοπικής παραγωγής και οικονομίας αλλά και την συμβολή του στην προστασία του περιβάλλοντος και την αειφόρο ανάπτυξη.

Εμφάνιση ΜΑΝΑGER ANEMOS-ΣΧΟΙΝΑΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΧΝΑΡΗΣ ΕΜΜ- ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΡΗΤΗΣ 1.png
           
Οι επιχειρήσεις που λειτουργούν με βάση την φιλοσοφία του «We dο local»
πιστοποιούνται για το σύνολο των ενεργειών που πράττουν για την στήριξη και προβολή του τόπου τους. Περισσότερες πληροφορίες: http://www.wedolocal.gr/.

SantaMarinaBeach

ΤοSantaMarinaBeachβρίσκεται  πάνω στη μεγάλη, αμμώδη παραλία της Αμμουδάρας στο Ηράκλειο Κρήτης, λίγα λεπτά μακριά από φημισμένους αρχαιολογικούς χώρους (όπως η Κνωσσός) και άλλα σημεία ιδιαίτερου φυσικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Το 4* ξενοδοχείο με τα 208 δωμάτια, προσφέρει όλες τις ανέσεις για μια ξεχωριστή διαμονή και αποτελεί μια από τις πλέον ποιοτικές επιλογές για αξέχαστες διακοπές στο νησί της Κρήτη.

Το AnemosLuxuryGrandResort βραβεύτηκε από τον ΣΕΔΗΚ

Αποτέλεσμα εικόνας για Το AnemosLuxuryGrandResort βραβεύτηκε από τον ΣΕΔΗΚ

Το AnemosLuxuryGrandResort βραβεύτηκε από τον ΣΕΔΗΚ (Σύλλογος Ελαιοκομικών Δήμων Κρήτης) με το βραβείο « Αργυρή Μινωική Ελιά».  Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Σπίτι του Πολιτισμού στις 29/11/2016 με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα Ελιάς 2016» και είχε ως στόχο την παρουσίαση και ανάδειξη της σημασίας των ευεργετικών ιδιοτήτων του ελαιολάδου.
Σημαντικό μέρος της εκδήλωσης ήταν η βράβευσηξενοδοχειακών μονάδων οι οποίες αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες και εφαρμόζουν πρακτικές ανάδειξης και προβολής του κρητικού ελαιολάδου.
Με αφορμή την βράβευση αυτή να τονίσουμε ότι θα συνεχίσουμε απρόσκοπτα την δυναμική προώθηση και κατανάλωση ελαιολάδου αντί σπορέλαιων στους χώρους εστίασης του ξενοδοχείου δίνοντας προστιθέμενη αξία στις γαστρονομικές δημιουργίες μας αλλά και δίνοντάς του τη θέση και την αξία που του αναλογεί.