ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

Αναφορά Σ. Δανέλλη Άμεση λήψη μέτρων για την βιωσιμότητα των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων Λέσβου"

Αποτέλεσμα εικόνας για ν βιωσιμότητα των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων Λέσβου"

Δημοσιεύουμε προς ενημέρωσή σας την Αναφορά που κατέθεσε ο Βουλευτής Ηρακλείου με το Ποτάμι Σπύρος Δανέλλης προς τους  κ.κ. Υπουργούς 1) Οικονομικών 2) Οικονομίας & Ανάπτυξης 3) Μεταναστευτικής Πολιτικής 4) Υποδομών & Μεταφορών 5) Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης και 6) Τουρισμού σχετικά με την άμεση λήψη μέτρων για την βιωσιμότητα των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων Λέσβου" .
Σας διαβιβάζω συνημμένα, την με αριθμό 1709 και ημερομηνία 29-11-2016 Επιστολή της Ένωσης Ξενοδόχων Λέσβου,σχετικά με τη λήψη άμεσων μέτρων για την βιωσιμότητα των επιχειρήσεων του νησιού.
Η μεγάλη αύξηση του Φ.Π.Α, η μη απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ, η μη ένταξη του νησιού στην πρώτη ζώνη Περιφέρειας στο νέο ΕΣΠΑ για τόνωση της ανάπτυξης, η συνεχιζόμενη πολιτική για μη πάγωμα χρεολυσίων των δανείων κι αναστολή των πλειστηριασμών, σε συνδυασμό με το μεγάλο πρόβλημα του Μεταναστευτικού και την συνεχόμενη διόγκωσή του, καθώς και η απαγορευτική οικονομική πολιτική που ακολουθείται στους ναύλους των αεροπορικών και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, σκοτώνει την τοπική οικονομία, ενθαρρύνει την οικονομία όμορων κρατών, ενώ προτρέπει την μετεγκατάσταση των επιχειρήσεων. 
Θεωρώντας ότι η πολλαπλά προβληματική κατάσταση που αντιμετωπίζει ο κλάδος απαιτεί άμεσες ενέργειες, παρακαλώ για τις δικές σας ενέργειες.  

                                Ο αναφέρων Βουλευτής

     Σπύρος Δανέλλης