ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

Malaysia Airlines: νέα στρατηγική τιμολόγησης οδηγεί σε μεγαλύτερα ποσοστά πληρότητας


Ο διευθύνων σύμβουλος της Malaysia Airlines, Peter Bellew, μιλώντας στην CAPA TV , δήλωσε ότι τα ποσοστά πληρότητας της αεροπορικής εταιρείας βελτιώθηκαν κατά περίπου 3.5% κατά το τελευταίο δίμηνο.

Η αύξηση στα ποσοστά πληρότητας οφείλονται στην αναπροσαρμογή των ναύλων, με αποτέλεσμα μια πιο επιθετική στρατηγική τιμολόγησης, όπου ένα μέρος των θέσεων προσφέρονται σε τιμές ανταγωνιστικές με τις εταιρίες χαμηλού κόστους.

Η Malaysia Airlines αναμένει να επιτύχει μέσα σε 18 μήνες μέσο ποσοστό πληρότητας κατά 80%, παραπάνω από το ποσοστό πληρότητας που σημείωσε το πρώτο εξάμηνο του 2016, που έφτασε περίπου στο 70%.

O Bellew, βλέποντας τις κρατήσεις να αυξάνονται και τα αεροπλάνα να γεμίζουν, δήλωσε πως η αεροπορική εταιρεία σκοπεύει να συνεχίσει τις ανταγωνιστικές τιμές, παρέχοντας θέσεις με χαμηλούς ναύλους, για τα επόμενα δύο χρόνια .