ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

SAS : παρέλαβε το πρώτο της A320neo

MSN7290 A320neo SAS
Η Scandinavian Airlines (SAS), παρέλαβε το πρώτο της 30 A320neo αεροσκάφος που είχε παραγγείλει και έγινε η πρώτη αεροπορική στη Σκανδιναβία που λειτουργεί το πιο αποδοτικό αεροσκάφος μονού διαδρόμου στον κόσμο.
Η παραγγελία του A320neo από την SAS ήταν μέρος της στρατηγικής της για τον εκσυγχρονισμό του στόλου της για την αποδοτικότερη κατανάλωση καυσίμων των αεροσκαφών της και τη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων όπως οι εκπομπές καυσαερίων και ο θόρυβος των αεροσκαφών. Το A320neo αεροσκάφος θα ενταχθεί στον υφιστάμενο στόλο των 25 Α320 Airbus της SAS, των οκτώ Α330 και των οκτώ Α340.
Το αεροσκάφος τροφοδοτείται από CFM International κινητήρες LEAP-1Α και θα εκτελεί σύντομο μέχρι μεσαίων αποστάσεων δρομολόγια από τις σκανδιναβικές βάσεις της εταιρείας σε προορισμούς σε όλη την Ευρώπη