ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Υπογράφηκε η συμφωνία για το Hilton Αθηνών

Αποτέλεσμα εικόνας για Υπογράφηκε η συμφωνία για το Hilton Αθηνών

Η εταιρεία Home Holdings Συμμετοχών Α.Ε., με μετόχους τις ΤΕΜΕΣ Α.Ε. και D-Marine Investments Holding B.V. προχώρησε σήμερα σε σύναψη συμφωνίας με την Alpha Bank A.E. για την αγορά του πλειοψηφικού ποσοστού (περίπου 97,3%) του μετοχικού κεφαλαίου της Ιονική Ξενοδοχειακαί Επιχειρήσεις Α.Ε., ιδιοκτήτρια εταιρία του Ηilton Athens. 

Η συμφωνία αυτή ακολουθεί την απόφαση της Alpha Bank A.E., της 5ης Αυγούστου 2016, με την οποία η κοινοπραξία των ως άνω εταιρειών επιλέχθηκε ως προτιμητέος επενδυτής στο πλαίσιο της αξιολόγησης των δεσμευτικών προσφορών που υποβλήθηκαν στο διεθνή διαγωνισμό.

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, που τελεί υπό την αίρεση της έγκρισης από την Επιτροπή Ανταγωνισμού, η εταιρεία θα προβεί σε νέα ανακοίνωση.