ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Στρατηγική συνεργασία της Goldair με την Oman Air

oman-goldair
ΗOman Air, αεροπορική εταιρεία του Σουλτανάτου του Ομάν, εγκαινίασε τα πρώτα της βήματα στην ελληνική αγορά σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον ιστορικό λόφο του Λυκαβηττού στην Αθήνα, την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου, παρουσία ελληνικών τουριστικών γραφείων και εκπροσώπων των μέσων ενημέρωσης που απήλαυσαν την φιλική ατμόσφαιρα και την εκπληκτική θέα στην Ακρόπολη.
Η Oman Air αποκάλυψε τα σχέδια επέκτασής της στην ελληνική αγορά και την συνεργασία της με την Goldair Α.Ε, ως αποκλειστικού αντιπροσώπου της στην Ελλάδα.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Goldair, κ Κώστας Τσοβίλης χαιρέτισε την είσοδο της 4 Αστεριών Skytrax αεροπορικής Εταιρείας στην ελληνική αγορά και τόνισε τη σημασία του ανοίγματος ενός νέου δικτύου. Το εκτεταμένο δίκτυο της Oman Air θα διευκολύνει σημαντικά την κίνηση των ναυτικών πληρωμάτων, καθώς και τη μεταφορά των επαγγελματιών και τουριστών.
Ο Αντιπρόεδρος της Oman Air για την Ευρώπη, κύριος Rogier de Jager υπογράμμισε το σημαντικό ρόλο που έχει διαδραματίσει η Oman Air από την ίδρυσή της το 1993, στo να αναδείξει την πρωτεύουσα,  Μουσκάτ, ως βασικό κόμβο κυκλοφορίας στη Μέση Ανατολή.
Η Oman Air στηρίζει επάξια τους εμπορικούς, βιομηχανικούς και τουριστικούς τομείς του Σουλτανάτο του Oman, και τώρα συμπεριλαμβάνει και την Ελλάδα στο ήδη εκτεταμένο δίκτυο πτήσεων της σε όλη την Ευρώπη.
Η αεροπορική εταιρεία λειτουργεί σήμερα με απευθείας διεθνείς πτήσεις από Μουσκάτ προς προορισμούς του Κόλπου, όπως το Αμπού Ντάμπι, Μπαχρέιν, Ντόχα, το Ντουμπάι, Τζέντα, Ριάντ, Dammam, Medina, Τεχεράνη, Mashhad και το Κουβέιτ, καθώς και το Κάιρο, τη Βηρυτό και Αμάν, στην ευρύτερη Μέση Ανατολή / Αφρική περιοχή.
Επιπλέον, η Oman Air έχει πτήσεις προς προορισμούς στην Ινδία, το Μπαγκλαντές, το Πακιστάν, το Νεπάλ και τη Σρι Λάνκα. Η αεροπορική εταιρεία πετά επίσης σε Μπανγκόκ, τη Σιγκαπούρη, την Κουάλα Λουμπούρ, Μανίλα, Τζακάρτα, Ζανζιβάρη και Νταρ ες Σαλααμ. Οι Ευρωπαϊκοί προορισμοί που έχει δραστηριότητα είναι το Λονδίνο, το Μιλάνο, το Μόναχο, η Φρανκφούρτη, το Παρίσι και η Ζυρίχη.
Οι προορισμοί εσωτερικού της Oman Air είναι τα Salalah, Κασάμπ, Duqum και Sohar.
Επίσης παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο κυριος Mourad Aoulad Ελ Χατζ, Διευθυντής Πωλήσεων για την Oman Air σε πανευρωπαϊκή εμβέλεια, η κα Μαρία Γρηγοριάδου, Εμπορική Διευθύντρια για την Goldair Α.Ε και η κα Εύη Βουδικλάρη, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου Goldair.
Το επόμενο πρωί η συνάντηση των δύο εταιρειών έγινε στα κεντρικά γραφεία της Goldair Α.Ε, όπου καθορίστηκαν τα επόμενα βήματα αυτής της γόνιμης συνεργασίας.