ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Παίζουμε σκάκι στο αεροδρόμιο!


Το πρόγραμμα Fly me to the Moon που μεταμορφώνει εδώ και 4 χρόνια το χώρο του αεροδρομίου σε μουσική ή χορευτική σκηνή αλλά και σε θεατρικό σκηνικό, συνεχίζεται με την ενότητα “Let me Play”, εκπλήσσοντας για άλλη μια φορά διαδραστικά επιβάτες και επισκέπτες με... επιδαπέδιο σκάκι στο αεροδρόμιο πριν από το ταξίδι!

Την Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου, από τις 12:00 έως τις 18:00, μια επιδαπέδια σκακιέρα στις αναχωρήσεις του αεροδρομίου προσκαλεί το κοινό σε ελεύθερο παιχνίδι… μεγάλων διαστάσεων! Στο αεροδρόμιο θα βρίσκεται και η Άννα-Μαρία Μπότσαρη, προπονήτρια της Εθνικής Ελλάδος Γυναικών και κάτοχος ρεκόρ Γκίνες για αγώνα σιμουλτανέ (ταυτόχρονο παίξιμο) για να μυήσει ερασιτέχνες και έμπειρους στα σκακιστικά μυστικά!




è  Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου, 12:00-18:00, Εμπορικό Κέντρο αεροδρομίου, Αναχωρήσεις, Πρόσβαση ελεύθερη για το κοινό