ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Ινδός Υπουργός Τουρισμού: Οι τουρίστριες να μην φοράνε φούστες

india
Nα μην φοράνε φούστες για το «δικό τους καλό» προτρέπει τις γυναίκες τουρίστες ο Υπουργός Τουρισμού της Ινδίας.
Ειδικότερα, στη συζήτηση για την ασφάλεια των επισκεπτών στην πόλη Άργκα της Ινδίας όπου βρίσκεται το δημοφιλές για τους τουρίστες Ταζ Μαχάλ ο Υπουργός Τουρισμού παρουσίασε οδηγίες με αυτά που πρέπει ή δεν πρέπει να κάνουν οι τουρίστριες κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τους.
«Πρόκειται για πολύ μικρά πράγματα όπως, να μην τριγυρίζουν το βράδυ μόνες τους ή να μην φοράνε φούστες και να στέλνουν σε φωτογραφία τις πινακίδες του αυτοκινήτου που επιβιβάζονται.», δήλωσε. Παράλληλα, συμπλήρωσε ότι «Για τη δική τους ασφάλεια, οι τουρίστριες καλύτερα να μην φοράνε κοντά φορέματα και φούστες … Η κουλτούρα της Ινδίας είναι εντελώς διαφορετική από εκείνη της δύσης.»
Αποτέλεσμα εικόνας για Ινδός Υπουργός Τουρισμού: Οι τουρίστριες να μην φοράνε φούστες
Μέτα από την δήλωση αυτή , ξέσπασε θύελλα αντιδράσεων ,ιδιαίτερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  . Ο Υπουργός Τουρισμός έσπευσε να υπογραμμίσει ότι οι συμβουλές του αφορούσαν μόνο τους θρησκευτικούς τόπους και ότι μίλησε μόνο εξαιτίας του ενδιαφέροντός του.