ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Ryanair: 4.500 επιπλέον πτήσεις σ΄ όλη την Ευρώπη τα Χριστούγεννα


ryanair
Tη λειτουργία 4,500 επιπλέον πτήσεων σε όλο το Ευρωπαϊκό της δίκτυο για τα Χριστούγεννα ανακοίνωσε η Ryanair. Οι πελάτες, μπορούν να κάνουν από τώρα κράτηση για μία Χριστουγεννιάτικη απόδραση στο Ryanair.com. επιλέγοντας ανάμεσα από 850,000 επιπλέον θέσεις για ταξίδια μεταξύ 17 Δεκεμβρίου και 8 Ιανουαρίου.
Οι πελάτες της Ryanair μπορούνε να επιλέξουν ανάμεσα από 200 Ευρωπαϊκούς προορισμούς και παράλληλα να επωφεληθούν από τις υπηρεσίες FamilyExtra και BusinessPlus, καθώς και από την νέα κατηγορία ναύλου LeisurePlus, οι οποίες καθιστούν την Ryanair ως την ιδανική επιλογή για οικογένειες, ταξιδιώτες business και αναψυχής- κάθε περίοδο του έτους.
ΗChiara Ravara της Ryanair δήλωσε:
Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα ξεκίνησε με λιγότερο από 6 μήνες να απομένουν! Τα περασμένα  Χριστούγεννα, η Ryanair μετέφερε 5 εκατομμύρια πελάτες κατά την γιορτινή περίοδο και σας επιβεβαιώνουμε πως φέτος θα δώσομε την δυνατότητα σε ακόμα περισσότερους πελάτες να ταξιδέψουνε σπίτι τους για τα Χριστούγεννα στις χαμηλότερες τιμές. Προσθέσαμε 4,500 επιπλέον πτήσεις σε όλο το Ευρωπαϊκό μας δίκτυο, προσφέροντας 850,000 θέσεις, διαθέσιμες προς κράτηση στο Ryanair.com.