ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Συνάντηση για την κρουαζιέρα στο λιμάνι του Πειραιά


Συνάντηση εργασίας με αντικείμενο την «Επέκταση του λιμένος Πειραιώς για την εξυπηρέτηση της κρουαζιέρας», το οποίο πρόκειται να ενταχθεί στο ΠΕΠ Αττικής 2014 -2020,πραγματοποιήθηκε σήμερα με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Αττικής παρουσία του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής,Θοδωρή Δρίτσα, του Προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ,  Στέργιου Πιτσιόρλα καθώς και εκπροσώπων του ΟΛΠ.
Ειδικότερα, η Περιφερειακή Αρχή ζήτησε να ενημερωθεί για τον σχεδιασμό, την εξέλιξη και τη χρηματοδότηση του έργου. Η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, υπογράμμισε τη σπουδαιότητα του έργου για την οικονομική ανάπτυξη της Αττικής και κατέστησε σαφές ότι προτεραιότητα της, είναι η υπεράσπιση του Δημοσίου Συμφέροντος, και των θεσμικών κανόνων, ώστε να διασφαλισθεί η μεγέθυνση των αποτελεσμάτων της σχεδιαζόμενης επένδυσης για τους πολίτες της Αττικής. Η πολυπλοκότητα του έργου επιβάλλει προσεκτικά βήματα και λεπτομερή σχεδιασμό, ως εκ τούτου στη συνάντηση αποφασίστηκε στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα να αντιμετωπισθούν και να επιλυθούν τα τεχνικά προβλήματα και να ληφθούν αποφάσεις