ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Bράβευση του ξενοδοχείου Cactus Royal Spa and Resort από το TripAdvisor


Cactus Royal Spa & Resort 5
Το Cactus Royal Spa and Resort απέσπασε το βραβείο «Certificate of Excellence» από το TripAdvisor, για το έτος 2016 από την κορυφαία ιστοσελίδα ταξιδιωτών από όλο τον κόσμο, όπου αποτυπώνονται οι προσωπικές εμπειρίες και τα σχόλια τους.
Το βραβείο δίνεται σε ξενοδοχεία που λαμβάνουν συνεχώς εξαιρετικές βαθμολογίες από τους πελάτες τους, μέλη του TripAdvisor.
Χτισμένο σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες της Σταλίδας, ανάμεσα στον Άγιο Νικόλαο και το Ηράκλειο, το πολυτελές Cactus Royal Spa and Resort, είναι ένας μοναδικός συνδυασμός σύγχρονης αισθητικής και αξεπέραστης  κομψότητας. Διαθέτει 177 πολυτελή δωμάτια και σουίτες, , μοναδικά εστιατόρια, ατμοσφαιρικά μπαρ, εξαιρετικό Spa, πισίνες καθώς και αθλητικές εγκαταστάσεις, παρέχοντας παράλληλα υπηρεσίες που κάνουν τη διαμονή των επισκεπτών αξέχαστη. Μοντέρνο ντεκόρ, άψογη εξυπηρέτηση και προσωπική φροντίδα σε κάθε λεπτομέρεια εγγυώνται την άνετη παραμονή σε ένα κομψό περιβάλλον.
 Το ξενοδοχείο Cactus Royal Spa and Resort έχει αποσπάσει, επί σειρά ετών, πολλά βραβεία υψηλού κύρους από κορυφαίους τουριστικούς οργανισμούς, σαν αποτέλεσμα της αναγνώρισης των πελατών του για τις υψηλού επιπέδου προσφερόμενες υπηρεσίες.