ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Το ΝΑΤ αποφάσισε κλιμάκωση των κινητοποιήσεων


Η Γενική Συνέλευση των εργαζομένων στο ΝΑΤ αποφάσισε κλιμάκωση των κινητοποιήσεων και συγκεκριμένα:
  • Την Τετάρτη 3/2/2016 νέα Γ.Σ, μετάβαση και συγκέντρωση στο Σύνταγμα στις 12:00 π.μ
  • Μετά την συγκέντρωση θα ακολουθήσει πορεία στο Μαξίμου για να ενημερωθεί ο Πρωθυπουργός για τις καταστροφικές συνέπειες που θα έχει η διάλυση του ΝΑΤ, τόσο για τους εν ενεργεία και τους συνταξιούχους ναυτικούς, όσο και για την Ναυτιλία. Η ενέργεια αυτή προκρίθηκε διότι όσες επαφές κι αν υπήρξαν με τον Υπουργό Εργασίας κ. Κατρούγκαλο Γ. και τον υφυπουργό κ. Πετρόπουλο Α. δεν έγινε δυνατόν να αντιληφθούν την ιδιαιτερότητα του ναυτικού επαγγέλματος και του ΝΑΤ.
  • Συμμετοχή στην πανεργατική απεργία στις 4 Φλεβάρη.

Καλούμε την ΠΝΟ να συντονίσει τον αγώνα όλων των εμπλεκομένων με την Ναυτιλία. Καλούμε επίσης όλους τους Συνταξιούχους και Ναυτεργάτες να συμπαρασταθούν στον αγώνα μας, συμμετέχοντας στην συγκέντρωση στο Σύνταγμα και στην πορεία στο Μαξίμου την Τετάρτη 3/2/2016 στις 12:00 μ.μ