ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Σε ετοιμότητα ο Ελληνικός Τουρισμός



Οι σημαντικές εθνικές και πολιτικές εξελίξεις, όπως έχουν διαμορφωθεί τις τελευταίες ώρες, έχουν ήδη θέσει σε ετοιμότητα τον ελληνικό τουρισμό. Η καθημερινότητα των τουριστών που βρίσκονται στη χώρα μας, απολαμβάνοντας την εμπειρία του ελληνικού τουριστικού προϊόντος, δεν έχει επηρεαστεί μέχρι στιγμής.

Με δεδομένο ότι οι εξελίξεις αυτές λαμβάνουν χώρα στην καρδιά της τουριστικής περιόδου, αναφέρει η τελευταία ανακοίνωση υου ΣΕΤΕ, είναι επιτακτική η ανάγκη όλοι οι εμπλεκόμενοι στον τουρισμό να αξιοποιήσουν κάθε μέσο, την εμπειρία και την ωριμότητα που διαθέτουν για την αδιατάραχτη λειτουργία του ελληνικού τουρισμού.
Στόχος πρέπει να είναι να μην υπάρξει αποπροσανατολισμός από τις ανάγκες της τουριστικής περιόδου και να διαφυλαχθεί η ηρεμία και το αίσθημα ασφάλειας των εκατοντάδων χιλιάδων ξένων επισκεπτών που βρίσκονται στη χώρα μας.
Αυτό που προέχει αυτήν τη στιγμή, είναι να προστατευθεί η εικόνα της χώρας, να ενημερώνονται υπεύθυνα οι ξένοι επισκέπτες, να εργαστούμε σκληρά ώστε να μην έχουμε ακυρώσεις και να εξασφαλίσουμε την απρόσκοπτη λειτουργία των τουριστικών επιχειρήσεων και των προσφερόμενων υπηρεσιών τους.
Τις κρίσιμες επόμενες ημέρες για τη χώρα μας, καλούμαστε όλοι, Πολιτεία και ιδιωτικός τομέας, να επιδείξουμε ψυχραιμία, νηφαλιότητα και ισχυρά αντανακλαστικά.