ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Γάλλοι Τουριστικοί Πράκτορες στην Καλαμάτα


Γνωριμία με τις ομορφιές της Καλαμάτας  και το πλούσιο τουριστικό προϊόν της ευρύτερη περιοχής  της Πελοποννήσου διοργάνωσε το Γραφείο Ε.Ο.Τ. Γαλλίας για 110 Γάλλους πράκτορες, σε συνεργασία με τον γάλλο Τ.Ο. Thalassa Nº1, την Aegean Airlines, την Περιφέρεια Δυτικής Πελοποννήσου και τα ξενοδοχεία Aldemar Olympian Village και Costa Navarino 
 
Το ταξίδι εξοικείωσης πραγματοποιήθηκε τον Μάιο (27-30 Μαΐου 2015) με αφορμή την επίσημη πρώτη της αεροπορικής σύνδεσης της Γαλλικής πρωτεύουσας με την Καλαμάτα από την Aegean Airlines.
 
Οι πρώτοι εκατόν πενήντα γάλλοι επιβάτες  της πτήσης έτυχαν θερμής υποδοχής στο διεθνές αεροδρόμιο «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος», από το Δήμο Καλαμάτας, προσφέροντάς τους τσάντες με πληροφοριακό υλικό, και την περιφέρεια Πελοποννήσου, που προσέφερε κεράσματα πελοποννησιακών προϊόντων, ενώ ο Σύλλογος Γυναικών Σπερχογείας παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς.
 
Τους  Γάλλους επισκέπτες υποδέχθηκαν ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης, οι αντιπεριφερειάρχες Ντίνα Νικολάκου και Περικλής Μαντάς και αντιπροσωπεία του Δήμου Καλαμάτας με επικεφαλής την πρόεδρο της Επιτροπής Τουρισμού Παναγιώτα Ντίντα και τον αντιδήμαρχο Δημήτρη Βεργόπουλο. 
 
Οι Γάλλοι πράκτορες  επρόκειτο να επισκεφθούν   σημαντικούς αρχαιολογικούς, πολιτιστικούς χώρους , να ανακαλύψουν την γαστρονομία της περιοχής και να γνωρίσουν τις πόλεις και το σύγχρονο τρόπο ζωής των Πελοποννησίων.