ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Ταξίδι εξοικείωσης στην Άνδρο


Γνωριμία με τις άγνωστες ομορφιές του νησιού της Άνδρου και το πλούσιο τουριστικό προϊόν της ευρύτερη περιοχής διοργάνωσε το Γραφείο Ε.Ο.Τ. Γερμανίας, σε συνεργασία με τον Δήμο Άνδρου. 
Το ταξίδι εξοικείωσης πραγματοποιήθηκε τον Μάιο προσελκύοντας Γερμανούς δημοσιογράφους ειδικευμένους στο ταξιδιωτικό ρεπορτάζ, καθώς και έναν Τουριστικό Πράκτορα, εξειδικευμένο στον πεζοπορικό τουρισμό. Το πρόγραμμα περιελάμβανε την επίσκεψη σε γραφικά σημεία της πρωτεύουσας του νησιού, γνωριμία με τον πολιτιστικό πλούτο της Άνδρου, περιηγήσεις σε περιοχές εξαιρετικού φυσικού κάλλους, καθώς και συμμετοχή στη μουσική συναυλία της αξιόλογης τραγουδίστριας, Μαρίας Μαρκεσίνη και των διεθνώς βραβευμένων Klazz Brothers. Πρόκειται για μία προσπάθεια προβολής των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του νησιού και ανάδειξής του ως κατάλληλου εναλλακτικού τουριστικού προορισμού.