ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

‘My Cyprus Insider’: «Ξεκλειδώστε» την Κύπρο με ένα κλικ!


Αθήνα,  Η εκδοτική ομάδα της Action Global Communications έχει λανσάρει την ολοκαίνουρια της δίγλωσση ιστοσελίδα, που ακούει στο όνομα My Cyprus Insider, (www.mycyprusinsider.com) και αποτελεί το νέο άνοιγμα της εταιρείας στο διαδίκτυο, καλώντας τους χρήστες να «ξεκλειδώσουν» την Κύπρο με ένα κλικ.

Με κείμενα τόσο στην αγγλική όσο και στη ρωσική γλώσσα, η νέα ιστοσελίδα συνθέτει μια εναλλακτική πύλη ψυχαγωγίας και πληροφόρησης, με στόχο να αποτελέσει κομβικό σημείο αναφοράς για όλους τους επισκέπτες του νησιού, καθώς και τους αγγλόφωνους ή/και ρωσόφωνους ντόπιους ή ομογενείς που επιθυμούν να μάθουν περισσότερα σχετικά με όλα τα πράγματα που αξίζει να κάνει στο νησί κανείς, μέσα από έναν εντελώς φρέσκο φακό.

Όχι μια από τα ίδια!
Θέλοντας να ξεφύγει από τους κλασικούς τουριστικούς οδηγούς, που συχνά χάνουν την ουσία και τις κρυμμένες ομορφιές ενός μέρους, απαριθμώντας ή παρέχοντας απλά μια τυπική περιγραφή των αξιοθέατων, το My Cyprus Insider έρχεται για να παρουσιάσει στον ψαγμένο επισκέπτη το πραγματικό πρόσωπο της ζωής στο νησί.

Tα άρθρα συντάσσονται από μια ομάδα αρθρογράφων και bloggers, οι οποίοι ως πραγματικοί island enthusiasts φιλοδοξούν μέσα από την επιτόπια εξερεύνηση να μεταφέρουν ό,τι καινούριο και ό,τι «κρυμμένο» στο χώρο της διασκέδασης, των γεύσεων και των εξορμήσεων, πολλά εκ των οποίων ο μέσος επισκέπτης ή ακόμα και ντόπιος ενδεχομένως να μην γνωρίζει.


Πέραν από τα καθιερωμένα, η ιστοσελίδα διαθέτει μια σειρά από κατηγορίες που «ξεκλειδώνουν» τις διαφορετικές πτυχές της ζωής του νησιού. Από τα γραφικά καφενεία όπου πλέον συχνάζουν νέοι και τα πιο ψαγμένα wine & cocktail bars, μέχρι τις πιο πρωτότυπες εικαστικές εκθέσεις. Από τα καλύτερα παραθαλάσσια μέρη για θαλάσσια αθλήματα, μέχρι και τους πιο απόκρυφους κολπίσκους γι’ αυτούς που προτιμούν να αποφύγουν τον συνωστισμό. Ακόμα και αν ψάχνετε για ένα απόκρυφο θέρετρο ή κάποιο κρυμμένο μουσείο στα ήσυχα αναλλοίωτα κυπριακά χωριά, το My Cyprus Insider τρυπώνει στα καλύτερα. Και επειδή μέσα από μια πραγματική εξερεύνηση δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι ίδιοι οι άνθρωποι, η ομάδα θα φιλοξενεί στην ιστοσελίδα τοπικές προσωπικότητες, που θα μοιράζονται μαζί με τους αναγνώστες τους δικούς τους «θησαυρούς» στο νησί.

Στόχος της να καλύψει της εποχιακές ανάγκες του επισκέπτη
Η ιστοσελίδα My Cyprus Insider θα ενημερώνεται σε τακτική βάση, λαμβάνοντας υπόψη τις εποχιακές ανάγκες του επισκέπτη. Και δεδομένου ότι η ιστοσελίδα θα βρίσκεται συνεχώς υπό εξέλιξη, θα εμπλουτίζεται τακτικά με καινούρια άρθρα, καλύπτοντας κάθε πτυχή της ζωής στο νησί, τόσο στην αγγλική και στη ρωσική γλώσσα.

Πέραν του ότι η ιστοσελίδα συνοπτικά θα παραθέτει όλες τις χρήσιμες πληροφορίες που χρειάζεται να γνωρίζει ο κάθε επισκέπτης, τόσο κατά τον σχεδιασμό του ταξιδιού του, όσο και καθ 'όλη τη διάρκεια της διαμονής του, θα τον κρατεί ενήμερο για όλα τα τρέχοντα γεγονότα (όπως εκθέσεις, συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις κ.α.) με καθημερινά updates στο ‘What’s on’, ένα εύκολο στη χρήση ημερολόγιο που δίνει την ευκαιρία στον χρήστη να προγραμματίσει εγκαίρως όλα όσα πρέπει να κάνει οπωσδήποτε.
                                                                                                                            
Τα νέα της σελίδας θα προβάλλονται παράλληλα και στη σελίδα του My Cyprus Insider στο Facebook (www.facebook.com/mycyprusinsider), ενώ η ομάδα θα κρατά ενήμερους ανά τακτά χρονικά και τους followers της στο Τwitter (www.twitter.com/mycyprusinsider). Επιπλέον, ένα δωρεάν εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο θα αποστέλλεται μέσω e-mail σε συνδρομητές.