ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

ΟΛΠ:Υποδοχή πλοίων


Όπως κάθε χρόνο ο ΟΛΠ Α.Ε. θα υποδεχθεί τα επιβατικά πλοία που θα δέσουν στο λιμάνι του Πειραιά με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς.
            Έτσι, στις 12:30 της Πέμπτης 01.01.2015 η Διοίκηση του ΟΛΠ Α.Ε. θα επισκεφθεί και θα επιδώσει δώρα στον Πλοίαρχο, τους αξιωματικούς και το πλήρωμα του πρώτου κρουαζιερόπλοιου του 2015, του “COSTA NEOROMANTICA” της εταιρίας COSTA του Ομίλου Carnival. Το πλοίο μεταφέρει 1525 επιβάτες. Η ανταλλαγή των δώρων θα γίνει επί του πλοίου
 [Ακτή Μιαούλη 10, Διεθνής Σταθμός Επιβατών Α΄ (Μιαούλης)].
            Στις 13:15 η Διοίκηση του ΟΛΠ Α.Ε. θα επισκεφθεί και θα επιδώσει δώρα στο επιβατικό πλοίο της ακτοπλοΐας, το οποίο θα μπει πρώτο στο λιμάνι με το νέο χρόνο. Η τελετή θα γίνει επί του πλοίου, στο χώρο πρόσδεσής του.

 Βράβευση μαθητών

Και  φέτος, όπως κάθε χρόνο, η Διοίκηση του ΟΛΠ Α.Ε. βράβευσε τους αριστούχους μαθητές και φοιτητές, παιδιά εργαζομένων και συνταξιούχων σε μια γιορτινή εκδήλωση στο Μέγαρο ΟΛΠ.
Απευθύνοντας ευχές στα παιδιά και τα στελέχη του ΟΛΠ Α.Ε. ο πρόεδρος και δ/νων σύμβουλος του Οργανισμού κ. Γιώργος Ανωμερίτης, μεταξύ άλλων τόνισε: “Συγχαίρουμε τα παιδιά για τους κόπους τους, τιμώντας όσα πρώτευσαν και αρίστευσαν και τους γονείς για τη φροντίδα τους, ιδιαίτερα όσους εργάζονται σε δύσκολες συνθήκες. Για τον ΟΛΠ Α.Ε. και τους εργαζομένους του, οι πρωτιές και οι επιτυχίες των παιδιών αυτών είναι κάτι ξεχωριστό. Ο ΟΛΠ Α.Ε. θα είναι πάντα αρωγός στο έργο και των εργαζομένων και των παιδιών τους”.