ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Κορυφώνεται το θρίλερ για τον Ιππόδρομο


Στην κορύφωσή του φθάνει το θρίλερ της παραχώρησης για περίοδο 20 ετών σε ιδιώτη επενδυτή του δικαιώματος αποκλειστικής διοργάνωσης και διεξαγωγής αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος στην Ελλάδα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του capital.

Σήμερα στις 14.00 είναι προγραμματισμένο να συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ υπό την νέα διοίκησή του (Κονδύλης-Μπουχώρης) με κύριο θέμα την αξιολόγηση της μόνης έγκυρης, όπως ανακοίνωσε το Ταμείο, προσφοράς που κατατέθηκε από την Intralot.

Εν όψει, ωστόσο, της απόφασης του Ταμείου, η Global Family Partners, το επενδυτικό κεφάλαιο που ενημέρωσε (εκτός διαδικασίας σύμφωνα με τη διοίκηση του Ταμείου) το ΤΑΙΠΕΔ για το ενδιαφέρον του να αποκτήσει την άδεια για το ιπποδρομιακο στοίχημα, σε νέα του ανακοίνωση τονίζει πως η προσφορά του είναι η μόνη που μπορεί να διασφαλίσει αδιάλειπτα τη συνέχεια της ιπποδρομιακής δραστηριότητας στην Ελλάδα μετά την παραχώρηση του δικαιώματος σε ιδιώτη.

Στην ανακοίνωσή του το GFP τονίζει ότι απέστειλε νέα επιστολή προς το ΤΑΙΠΕΔ με σκοπό να διευκρινίσει σειρά θεμάτων. Πράγματι, το fund καθιστά σαφές πως πρόθεσή του δεν είναι να συμμετάσχει μέσω της προσφοράς του στην τρέχουσα διαγωνιστική διαδικασία, αλλά προκειμενου να αποδείξει τη δέσμευσή του να αποκτήσει την άδεια στο προτεινόμενο τίμημα (πληροφορίες το τοποθέτησαν στα 40 εκατ. ευρώ) ή σε υψηλότερο που μπορεί να προκύψει από διαπραγματεύσεις, εφόσον προσκληθεί σε αυτές.

Πηγή:www.capital.gr