ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Ο Jaber Mohamed νέος Διευθυντής της Emirates σε Ελλάδα και Αλβανία

Η Emirates, ένας παγκόσμιος σύνδεσμος ανθρώπων και προορισμών, ανακοινώνει το διορισμό του Jaber Mohamed στη θέση του Διευθυντή της Emirates σε Ελλάδα και Αλβανία.
Ο κ. Mohamed εντάχθηκε στο δυναμικό της Emirates το 2010, ως μέλος του επιτυχημένου Εθνικού Προγράμματος Εμπορικής Διαχείρισης των ΗΑΕ της αεροπορικής εταιρείας. Στη συνέχεια διορίστηκε Διευθυντής για την Κύπρο, θέση που κατείχε τα τελευταία δύο χρόνια.
«Η Αθήνα αποτελεί ένα σημαντικό σταθμό για τους επιβάτες της Emirates που ταξιδεύουν είτε για επαγγελματικούς, είτε για λόγους αναψυχής, καθώς και για τις υπηρεσίες εμπορευματικών μεταφορών, όντας ταυτόχρονα κερδοφόρος για την εταιρεία. Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής για τα νέα μου καθήκοντα ως Διευθυντής της Emirates στην Ελλάδα», δήλωσε ο κ. Mohamed.
«Μετά από 18 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας στην Ελλάδα, η βασική μας προτεραιότητα παραμένει η διατήρηση της δυναμικής μας στην εγχώρια αγορά, με στόχο να εξυπηρετούμε ακόμα περισσότερους προορισμούς του παγκόσμιου δικτύου μας προς το Ντουμπάι και άλλους προορισμούς στην Ασία, Αυστραλασία, Άπω Ανατολή και Αφρική. Ο σύγχρονος στόλος αεροσκαφών μας, η αυξημένη χωρητικότητα μεταφερόμενου εμπορευματικού φορτίου, καθώς και το εκτεταμένο δίκτυο προορισμών, συμπεριλαμβανομένης της Ιαπωνίας, Ινδίας, Νότιας Αφρικής και Αυστραλασίας, υποστηρίζουν τις συνδέσεις των επιβατών και δημιουργούν εξαίρετους εμπορικούς δεσμούς για εισαγωγές και εξαγωγές μεταξύ της Ελλάδας και του υπόλοιπου κόσμου».
Ο Jaber Mohamed είναι κάτοχος πτυχίου Νομικής από το Πανεπιστήμιο της Sharjah στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και μεταπτυχιακού τίτλου από το Ίδρυμα Δικαστικών Μελετών των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.
Ο κ. Mohammad Sarhan, που κατείχε τη θέση του Διευθυντή της Emirates στην Ελλάδα τα τελευταία δύο χρόνια, διορίστηκε Διευθυντής της Emirates στο Βιετνάμ.
Πραγματοποιώντας επτά απευθείας πτήσεις την εβδομάδα από Αθήνα προς Ντουμπάι, με στόλο 218 αεροσκαφών και το μεγαλύτερο διαχειριστή Α380 παγκοσμίως με 47 αεροσκάφη τέτοιου τύπου σε λειτουργία, η Emirates πραγματοποιεί πτήσεις προς 142 προορισμούς, σε 80 χώρες, σε 6 ηπείρους.