ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Ειδήσεις Εν Συντομια

H πρώτη άφιξη επιβατικού πλοίου του 2014 
 
Στον πλοίαρχο, τους  αξιωματικούς και το πλήρωμα του “BLUE STAR  PAROS”  επέδωσε η Διοίκηση του  ΟΛΠ A.E. το θυρεό και  τα δώρα του Λιμανιού με  την  ευκαιρία της πρώτης άφιξης επιβατικού πλοίου του  2014  στο λιμάνι του Πειραιά.
    Όπως  τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος και δ/νων σύμβουλος του ΟΛΠ Α.Ε.  Γιώργος Ανωμερίτης, “η ακτοπλοΐα  συμβάλλει στην νησιωτικότητα και  την  τουριστική  ανάπτυξη  του  τόπου. Ο ΟΛΠ Α.Ε. θέλοντας να  στηρίξει  τον  κλάδο στις  μέρες της  κρίσης,  για 5η  συνεχή χρονιά (2010-2014) θα  διατηρήσει σταθερά (παγωμένα) τα  τέλη  των  δικαιωμάτων του”.



To «COSTA DELIZIOSA», πρώτο κρουαζιερόπλοιο της νέας χρονιάς

   
Υποδοχή για την άφιξη και του πρώτου κρουαζιερόπλοιου της νέας χρονιάς, διοργάνωσε ο ΟΛΠ στις 3 Ιανουαρίου 2014, ώρα 11:00 όπου σύμφωνα με τον προγραμματισμό κατέπλευσε το κρουαζιερόπλοιο «COSTA DELIZIOSA», με 2890 επιβάτες.

To A350 MSN2 της Airbus «αποκαλύφθηκε» με τη νέα ‘Carbon’ χρωματική επένδυση,


Την Πέμπτη, 2 Ιανουαρίου 2014, η Airbus «τροχοδρόμησε» έξω από το υπόστεγο βαφής της Τουλούζης, το 3ο A350 XWB, αεροσκάφος ιπταμένων δοκιμών, MSN2, που σηματοδότησε άλλη μία επιτυχημένη ολοκλήρωση φάσης στην πορεία για ένταξη σε υπηρεσία του τύπου, το 4ο 3μηνό του 2014.

Με έντονα ορατή τη νέα χαρακτηριστική εμφάνιση “Carbon” που αντικατροπτίζει την κατασκευή του από πρωτοποριακά υλικά, το αεροσκάφος αυτό, θα είναι το πρώτο από τα δύο A350 αεροσκάφη δοκιμών που θα εξοπλιστεί με καμπίνα επιβατών στο εσωτερικό του.               Το MSN2 θα ενσωματωθεί στο στόλο των δοκιμαστικών αεροσκαφών του τύπου A350 XWB, τις επόμενες εβδομάδες.