ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΥΕΞΙΑΣ ΣΤΟ THE WESTIN RESORT COSTA NAVARINO


Αυτό το φθινόπωρο το Westin Resort Costa Navarino προσφέρει τον ιδανικό συνδυασμό ξεκούρασης, αναζωογόνησης, χαλάρωσης και ενεργητικότητας με τον καλύτερο τρόπο, το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου
Με θέα το Ιόνιο Πέλαγος και εμπνευσμένο από τα παλιά Μεσσηνιακά αρχοντικά, το TheWestinResortCostaNavarinoαποτελεί την ιδανική φθινοπωρινή απόδραση καθώς συνδυάζει μοναδικά την ηρεμία του φυσικού τοπίου με τη χαρακτηριστική ενεργητικότητα και την αναζωογονητική διάθεση Westin.
Ειδικά για το τριήμερο της 28ηςΟκτωβρίου το The Westin Resort Costa Navarinoσχεδίασε και σας προσφέρει μοναδικά προγράμματα εμπνευσμένα από τη φιλοσοφία Westin«Forabetteryou»και εμπλουτισμένα με δραστηριότητες που απευθύνονται τόσο στους ενήλικες όσο και στα παιδιά.
Με ορμητήριο σας το TheWestinResortCostaNavarino,τον ιδανικό προορισμό για όλη την οικογένεια, μπορείτε να γνωρίσετε μια περιοχή με 4.500 χρόνια ιστορίας και ταυτόχρονα να απολαύσετε μια πληθώρα δραστηριοτήτων που θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη και που παρέχονται, αποκλειστικά γι’ αυτό το τριήμερο,είτε δωρεάν ή με σημαντικές εκπτώσεις.

Το πακέτο του τριημέρου περιλαμβάνει πολυάριθμες επιλογές που, όπως μαθήματα PowerYoga, HathaFlowYoga, Pilates, stretchingrelaxation, κολύμβησης ή μαθήματα golf στα δύο signature γήπεδα golf της CostaNavarino. Αναζητήστε την τέλεια χαλάρωση μέσα από τη γευσιγνωσία ποικιλίας τσαγιών στο AnazoeSpaπου βρίσκεται στο NavarinoDunes, διδαχθείτε τα μυστικά της ευεξίας και τις τεχνικές του μασάζ από τους εξειδικευμένους θεραπευτές , που θα σας δείξουν πώς να εκτονώνετε την ένταση μιας μακριάς ημέρας στο γραφείο. Μυηθείτε στα μυστικά των chefs, που θα μοιραστούν μαζί σας τα ευεργετικά οφέλη των τροφών με αντιοξειδωτική δράση και συνταγές για υπέροχα πιάτα υψηλής διατροφικής αξίας που θα μπορείτε και εσείς να δημιουργείτε και να απολαμβάνετε.

Αναζωογονήστε το σώμα και το πνεύμα σας, στον αρμονικό συνδυασμό της αρχαίας θεραπευτικής εμπειρίας με τη σύγχρονη κοσμετολογία που χαρακτηρίζει τις ειδικά σχεδιασμένες θεραπείες του AnazoeSpa. Όσοι αναζητάτε πιο τονωτικές εμπειρίες, επιλέξτε ανάμεσα στις εκδρομές ποδηλασίας και πεζοπορίας που σας προτείνει το NavarinoOutdoorsκαι που θα σας φέρουν σε άμεση επαφή με την πλούσια Μεσσηνιακή φύση και την ευεργετική της επίδραση σε όλες τις αισθήσεις σας!

Όσο εσείς θα απολαμβάνετε ξένοιαστοι τις δραστηριότητες που θα έχετε επιλέξει, το Cocoonκαι το Sandcastle, οι δύο ειδικά σχεδιασμένοι χώροι για βρέφη και παιδιά που διαχειρίζεται η διεθνώς αναγνωρισμένη βρετανική εταιρία WorldwideKidsCompany, θα προσφέρουν δραστηριότητες ψυχαγωγίας και δημιουργικής απασχόλησης στα παιδιά σας

Το ειδικά σχεδιασμένο πακέτο διαμονής στο TheWestinResortCostaNavarinoγια το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου περιλαμβάνει 3 διανυκτερεύσεις, ξεκινώντας από τα €165 τη βραδιά για δύο άτομα με πρωινό, δωρεάν διαμονή για τα παιδιά, check-in από τις 12.00 την Παρασκευή και check-out έως τις 18:00 το απόγευμα της Δευτέρας.