ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

ΑΝΕΚ-SUPERFAST: ΠΑΡΟΧΗ ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

Η ΑΝΕΚ-SUPERFAST στηρίζει τους νέους φοιτητές, παρέχοντας εκπτώσεις στους ίδιους και στις οικογένειές τους, για τις πρώτες τους μετακινήσεις από/προς τον τόπο κατοικίας τους προς/από τον τόπο σπουδών τους, οι οποίες είναι αναγκαίες για την εγγραφή τους στα Πανεπιστημιακά ή Τεχνολογικά Ιδρύματα και για την εύρεση κατοικίας.

Η έκπτωση αφορά στα δρομολόγια της ANEK-SUPERFAST από/προς Πειραιά και Ηράκλειο και ανέρχεται σε 50% για επιβάτες σε Οικονομική θέση και Αριθμημένο Κάθισμα, 30% σε Καμπίνα και 20% για ΙΧ αυτοκίνητο και Μoto. Η παροχή ισχύει από την ημέρα εισαγωγής των φοιτητών στο Πανεπιστήμιο και έως τέλος Σεπτεμβρίου, για τον ίδιο και την οικογένειά του εφ’ όσον τον συνοδεύει.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να εκδίδουν τα εισιτήριά τους από όλα τα συνεργαζόμενα με την ANEK-SUPERFAST ταξιδιωτικά πρακτορεία, προσκομίζοντας το «Δελτίο Εξεταζομένων Πανελλαδικών Εξετάσεων 2013».


Η ANEK-SUPERFAST σε μία περίοδο όπου η παιδεία αποτελεί έναν από τους πρωταρχικούς παράγοντες για την εξέλιξη και την πρόοδο του τόπου μας, στηρίζει και επιβραβεύει με αυτό τον τρόπο τους νέους φοιτητές για την επιτυχία τους αλλά και τις οικογένειές τους, παρέχοντάς τους την φοιτητική έκπτωση, πριν ακόμα αποκτήσουν την φοιτητική ταυτότητα, που θα τους εξασφαλίσει μειωμένες τιμές στις μετακινήσεις τους.