ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Με μία ματιά:Προβληματίζει την ΕΕ η συγχώνευση Olympic-Aegean


Διαπραγματεύσεις Middle East Airlines - Κυπριακές Αερογραμμές.
Η Middle East Airlines βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τις Κυπριακές Αερογραμμές. Οι λεπτομέρειες αυτών των συνομιλιών είναι άκρως εμπιστευτικές επειδή και τα δύο μέρη υπέγραψαν συμφωνία για να μην αποκαλύψουν οποιεσδήποτε λεπτομέρειες σχετικά με την πρόοδο αυτών των διαπραγματεύσεων”, σύμφωνα με έγκυρη πηγή της λιβανικής εφημερίδας Daily Star.




Προβληματίζει την ΕΕ η συγχώνευση Olympic-Aegean
Σε βάθος έρευνα διεξάγει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προκειμένου να εξετάσει την προτεινόμενη εξαγορά της Olympic Air με την Aegean. Η ΕΕ εκφράζει ανησυχίες ότι η συγχώνευση των δύο εταιρειών είναι δυνατόν να οδηγήσει σε μονοπώλιο ή ισχυρή θέση στην αγορά και σε αυξήσεις τιμών και μειωμένη ποιότητα υπηρεσιών.
Η Επιτροπή έχει προθεσμία έως τις 3 Σεπτεμβρίου προκειμένου να λάβει την απόφαση για τη συγχώνευση μέσα από την έρευνα που διεξάγει, η οποία τονίζεται ότι δεν προδικάζει το αποτέλεσμα.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΤΑΣΟΥ ΑΛΙΦΕΡΗ
Φορείς και φίλοι του τ. Δήμαρχου Τήλου Τάσου Αλιφέρη σχεδιάζουν την διοργάνωση εκδήλωσης μνήμης στην Αθήνα  στις 20 Μαΐου 2013.
Παρακαλούνται όσοι φορείς και ιδιώτες επιθυμούν να συμμετάσχουν με προτάσεις ιδέες κλπ, να επικοινωνήσουν άμεσα με το ΕΔΜΝ. Δεν Υπάρχουν Οικονομικοί  όροι.
Στοιχεία επικοινωνίας:
Emailinfo@.eu
Τηλ – Φαξ: 2103319940