ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Έως 9 Απρίλιου η απόφαση της Κομισιόν για Olympic-Aegean


Έως τις 9 Απριλίου αναμένεται η απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το εάν θα δοθεί τελικά το "πράσινο φως" στη συγχώνευση της Aegean Airlines με την Olympic Air.


Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Κομισιόν, η οποία αξιολογεί τη συμφωνία των 72 εκατ. ευρώ, η τελική απόφαση αναμένεται έως τις 9 Απριλίου.


Σημειώνεται ότι η Κομισιόν είχε απορρίψει το 2011 την πρώτη αίτηση της Aegean για την εξαγορά της Ολυμπιακής, με την αιτιολογία πως η νέα αεροπορική που θα προκύψει από τη συγχώνευση των δύο εταιρειών θα είναι κυρίαρχη στον χώρο.


Ο Ευρωπαίος Επίτροπος για θέματα ανταγωνισμού Joaquin Almunia, απέρριψε την Τετάρτη την τρίτη διαδοχική προσπάθεια της χαμηλού κόστους αεροπορικής Ryanair Holdings να εξαγοράσει την ιρλανδική ανταγωνίστριά της Aer Lingus, επικαλούμενος και σε αυτή την περίπτωση το κυρίαρχο σχήμα που θα προκύψει.
Capital