ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Ενιαία προώθηση του τουριστικού προϊόντος στην Ήπειρο


Η σύσταση αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας, με την επωνυμία "Εταιρία Τουριστικής και Πολιτιστικής Ανάπτυξης Περιφέρειας Ηπείρου", για την καλύτερη προώθηση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής, αποφασίστηκε κατά τη διευρυμένη σύσκεψη φορέων που πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Ηπείρου.


Η απόφαση αυτή είναι το επιστέγασμα των συσκέψεων που πραγματοποιήθηκαν σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Ηπείρου, για τη χάραξη μιας ενιαίας στρατηγικής για την τουριστική ανάπτυξη της Περιφέρειας Ηπείρου.


Κατά τη σύσκεψη, οριστικοποιήθηκε το καταστατικό της εταιρείας, η οποία θα έχει δραστηριότητα που εξυπηρετεί την τουριστική και πολιτιστική ανάπτυξη της Περιφέρειας Ηπείρου, καθώς και την προώθηση τοπικών προϊόντων, όπως επισήμανε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης.


Έδρα της εταιρείας ορίζεται - σύμφωνα με το καταστατικό - η πόλη των Ιωαννίνων, ενώ, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της, η εταιρεία μπορεί να δημιουργεί παραρτήματα στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.


Στη σύσκεψη συμμετείχαν Δήμαρχοι της Ηπείρου, τα Επιμελητήρια, οι Ενώσεις Ξενοδόχων και άλλοι φορείς Τουρισμού.
Kerdos