ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Συναντήσεις Υπ. Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη στο Άμπου Ντάμπι


Την ενίσχυση της διμερούς συνεργασίας σε θέματα Τουρισμού, συζήτησαν η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη με το ομόλογό της,  σεΐχη Sultan Bin Tahnoon Al Nahyan, στο πλαίσιο των επαφών της στο 8ο World Route Development forum που πραγματοποιείται στο Άμπου Ντάμπι.
 
Η συζήτηση τους επικεντρώθηκε σε  θέματα, όπως η προσέλκυση τουριστών και επενδύσεων στην Ελλάδα. Η ανταλλαγή τεχνογνωσίας. Οι προοπτικές δραστηριοποίησης ελληνικών επιχειρήσεων στο Άμπου Ντάμπι.
 
«Είχαμε μια εποικοδομητική και γόνιμη συζήτηση με τον σεΐχη, καθώς διαπιστώσαμε ότι η Ελλάδα και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα μπορούν  να αναπτύξουν ισχυρότερους δεσμούς συνεργασίας  στον τουριστικό Τομέα. Τα Εμιράτα είναι μια άκρως  ενδιαφέρουσα αγορά που οφείλουμε να αξιοποιήσουμε», δήλωσε η κ. Κεφαλογιάννη, μετά την συνάντηση της με τον Sultan Bin Tahnoon Al Nahyan.
 
Επίσης , κατά την διάρκεια της παραμονής της στο Άμπου Ντάμπι η υπουργός είχε συναντήσεις με υψηλόβαθμα στελέχη μεγάλων αεροπορικών εταιρειών.