ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

«Μεγάλες Αποδράσεις» τιμών από τη Singapore Airlines


Για πρώτη φορά στην ιστορία της η Singapore Airlines παρουσιάζει σε πανευρωπαϊκό επίπεδο προωθητική ενέργεια ειδικών προσφορών. Η εκστρατεία «Μεγάλες Αποδράσεις» περιλαμβάνει ελκυστικές προσφορές για αναχωρήσεις από όλη την Ευρώπη προς 40 επιλεγμένους προορισμούς της Ν. Ασίας και Αυστραλίας.
Οι προσφορές για τις αναχωρήσεις από Αθήνα ξεκινούν από τα ?814 και συμπεριλαμβάνουν φόρους αεροδρομίων και επίναυλο.
Ο Paul Tan, Αντιπρόεδρος Ευρώπης της Singapore Airlines, δηλώνει: “Εδώ και αρκετά χρόνια η Singapore Airlines διαθέτει ένα εκτενές ευρωπαϊκό δίκτυο. Με μια επιλογή 12 σημείων απόδρασης από την Ευρώπη, παρέχουμε απευθείας συνδέσεις προς ένα εντυπωσιακό αριθμό προορισμών της Ν. Ασίας και Αυστραλίας. Παράλληλα, πραγματοποιούμε απευθείας πτήσεις από επιλεγμένα σημεία προς την Αμερική. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να γιορτάσουμε την εκτενή μας παρουσία στην Ευρώπη με την πρώτη πανευρωπαϊκή προωθητική ενέργεια ειδικών προσφορών.
Πέραν από τις 12 πόλεις απόδρασης οι οποίες προσφέρουν απευθείας πτήσεις της Singapore Airlines, οι ειδικές προσφορές αφορούν και σε ακόμα 21 σημεία αναχώρησης από την Ευρώπη, μεταξύ των οποίων Αθήνα, Δουβλίνο, Βιέννη, Όσλο, Βρυξέλλες, Βαρσοβία, και Στοκχόλμη, από τις οποίες εξασφαλίζουμε το ναύλο διασύνδεσής τους».
Οι επιβάτες της Αθήνας μπορούν να αξιοποιήσουν τις ειδικές προσφορές «Μεγάλες Αποδράσεις» για τις κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν μέχρι και τις 13 Οκτωβρίου 2012 και θα αφορούν αναχωρήσεις πτήσεων από 1η Νοεμβρίου 2012 μέχρι και 20 Μαρτίου 2013 (εξαιρείται η περίοδος 11-29 Δεκεμβρίου 2012). Οι κρατήσεις για την πανευρωπαϊκή εκστρατεία θα πραγματοποιούνται μέσω των ταξιδιωτικών γραφείων.