ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Συνάντηση Κ. Χατζηδάκη – Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων


Με θέμα την εξόφληση οφειλών τού Δημοσίου προς τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, είχε συνάντηση, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων, με τον υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Κωστή Χατζηδάκη. Παράλληλα, συζητήθηκε η αξιοποίηση κονδυλίων του ΕΣΠΑ και των ενισχύσεων του επενδυτικού νόμου για την ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό του ξενοδοχειακού κλάδου. Οι ξενοδόχοι αναφέρθηκαν στο θέμα της ένταξης ξενοδοχειακών μονάδων σε προγράμματα του ΟΑΕΔ και το προβλεπόμενο ύψος των επιτρεπομένων ενισχύσεων, που σήμερα δεν επιτρέπει σε αρκετές επιχειρήσεις να ενταχτούν στα σχετικά προγράμματα, ζητώντας σχετική ρύθμιση.
Από την πλευρά του ο κ. Χατζηδάκης, ανέφερε ότι ο στόχος της κυβέρνησης, είναι η ενίσχυση της ανάπτυξης του ξενοδοχειακού κλάδου, με την άρση των εμποδίων που υπάρχουν και θα εξεταστούν τα αιτήματα της ομοσπονδίας, μέσα στα πλαίσια που δίνουν οι δυνατότητες της οικονομίας, η κοινοτική νομοθεσία και η νομοθεσία για τον ανταγωνισμό.
Πηγή:ert.gr