ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Aπόσυρση της τροπολογίας για τη νομιμοποίηση των αποφάσεων της ΕΣΑΛ ζήτησαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες


Η υπεύθυνη του Τομέα Ναυτιλίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ.Μίκα Ιατρίδη κάλεσε τον αρμόδιο υπουργό να αποσύρει την τροπολογία που αφορά στην νομιμοποίηση από τη Βουλή των αποφάσεων που έχει λάβει η Επιτροπή Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Λιμένων(ΕΣΑΛ) και να τη φέρει στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου σε ξεχωριστό νομοσχέδιο, προκειμένου να συζητηθεί και κυρίως να ακουστεί η γνώμη και των τοπικών κοινωνιών.
Οι τοπικές κοινωνίες στα ακριτικά νησιά, αν εφαρμοστεί η πολιτική σας, θα βλέπουν τον πλούτο τους να δίνεται σε ιδιώτες και τα έσοδα να μην καταλήγουν σ‘αυτές, αλλά στις τσέπες των άλλων, των ημετέρων, των πιστωτών μας”, ανέφερε η κ. Ιατρίδη Επίσης καλωσόρισε την απόφαση των αρμόδιων υπουργών να επισκεφτούν τη Σύμη και το Καστελόριζο λέγονταςότι,“ελπίζω από κοντά να διαπιστώσετε ότι οι ακρίτες νησιώτες νοιώθουν απέραντη μοναξιά, διότι το κράτος δεν είναι εκεί για να τους προστατεύσει. Πραγματικά, θα δείτε ουσιαστικά και τα προβλήματα τα οποία υπάρχουν στην ακτοπλοΐα” και συμπλήρωσε ότι αντί να φέρνει η Κυβέρνηση τροπολογίες για τα λιμάνια, θα έπρεπε να εξασφαλίσει πρώτα “τη θωράκιση του Λιμενικού Σώματος, για τη θωράκιση της μεγάλης ακτογραμμής μας”.