ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Το CNN επέλεξε το The Romanos, a Luxury Collection Resort στην Costa Navarino, ανάμεσα στα «Καλύτερα παραθαλάσσια resorts του κόσμου»


Μία ακόμη διεθνής διάκριση για το  The Romanos, A Luxury Collection Resort που βρίσκεται στην Costa Navarino, έρχεται να προστεθεί στις επιβραβεύσεις που αναδεικνύουν τον προορισμό και τη Μεσσηνία, ανάμεσα στις κορυφαίες ταξιδιωτικές προτιμήσεις παγκοσμίως.
Το CNN GO, η ταξιδιωτική ιστοσελίδα του CNN που αποτελεί παγκόσμια πηγή ενημέρωσης για ταξίδια αναψυχής και επαγγελματικά, παρουσίασε στο διαδίκτυο τα «Καλύτερα παραθαλάσσια resorts του κόσμου», ανάμεσα στα οποία συγκαταλέγεται το The Romanos Resort.
Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στις περιβαλλοντικές πρακτικές της Costa Navarino, που έχει θέσει ως στόχο τη δημιουργία υποδομών που διαφυλάσσουν και προβάλλουν το φυσικό πλούτο, μέσα από αυστηρούς κανόνες περιβαλλοντικής προστασίας και διαχείρισης.