ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

ΛΑΟΣ: Εξαγορά 'φιλέτων' του ελληνικού τουρισμού για ένα κομμάτι ξερό ψωμί


Την παρέμβαση του έκανε ο ΛΑΟΣ με ανακοίνωση του, σχετικά με όσα συμβαίνουν στον τομέα του τουρισμού. Άλλωστε τα διεθνή ‘κοράκια’ και οι εγχώριοι τρομολάγνοι που μπροστά στο κέρδος τους δεν εχουν κανένα ηθικό φραγμό. Το χεράκι τους βέβαια βάζουν και οι αφελείς απο τα ΜΜΕ  που αναδημοσιεύουν πιστεύοντας ότι προσφέρουν ενημέρωση  ότι βλακεία τους σερβίρουν, μη  τυχόν και χαλάσουν την συνεργασία τους και χάσουν και τη διαφήμιση
Το παιχνίδι βέβαια παιζεται καλά και σε υψηλό πολιτικό επίπεδο(μην χασουμε και τα κουκιά):

“Καμία έκπληξη δε μας προκαλεί η ενεργός συμμετοχή των ξένων –κυρίως Ευρωπαίων- επαγγελματιών του τουρισμού στο σχέδιο διάλυσης της Ελλάδας. Ο κλάδος άλλωστε, είναι μαθημένος στα ‘φέσια’ που κάθε χρόνο ρίχνουν ατιμωρητί στις ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις.
Τώρα, βρήκαν ένα ακόμα επιχείρημα για να πλήξουν καίρια την τουριστική βιομηχανία μας. Την επιστροφή μας στη δραχμή.
Η πραγματικότητα είναι ότι στόχος τους είναι η εξαγορά των ‘φιλέτων’ του ελληνικού τουρισμού, για ένα κομμάτι ξερό ψωμί.
Η τραγωδία είναι ότι ‘πολύτιμοι σύμμαχοι’ στα άθλια σχέδια τους είναι το ΠΑΜΕ, ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ, αλλά και όλες οι κυβερνήσεις των τελευταίων ετών, που σε μια ανίερη και προδοτική για τη χώρα συμμαχία, συνέβαλαν με όλες τους τις δυνάμεις, στη διάλυση της τελευταίας βαριάς βιομηχανίας’ που διέθετε η Ελλάδα”.