ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Στον αέρα" το πρόγραμμα προβολής του EOT


Σε περίπου 23 εκατ. ευρώ, εκτιμώνται οι απώλειες το ΕΟΤ λόγο του "κουρέματος". Αν αυτό επαληθευτεί τότε ότι όλος ο προγραμματισμός του ΕΟΤ και του ΥΠΠΟΤ τινάζεται στον αέρα! Αυτό σημαίνει ότι  οι συμφωνίες για την προβολή στο διαδίκτυο (google και yahoo κλπ) καθώς και η πρόσληψη εταιρειών Δημοσίων Σχέσεων σε Αγγλία και Γερμανία και άλλα πολλά, κινδυνεύουν να μην υλοποιηθούν και Ελλάδα για μια ακόμη φορά να φανεί αναξιόπιστη, λόγω και των οφειλών του παρελθόντος.

 Και βέβαια οι ιθύνοντες  θα βγούνε πάλι στα κανάλια για μας πουν ότι φροντίζουν για τον τουρισμό αφού αυτό είναι το κύριο μέλημα τους και ότι θα αναστρέψουν την κατάσταση βρίσκοντας τη λύση, δηλαδή να μη γίνουμε πάλι ρεζίλι..

Και μετά τον σχετικό ντόρο για να έχουν- δουλειά και τα κανάλια - θα φτάσουμε και στην απόδοση ευθυνών και φυσικά στο κουκούλωμα. Γιατί στην Ελλάδα οι μόνοι που δεν φταίνε σε τίποτα είναι οι πολιτικοί μας. Όταν οι τουριστικοί επιχειρηματίες βάση των στοιχείων που έχουν μιλάνε για απώλειες -30% από Γερμάνια και Αγγλία, αυτοί περί άλλων τυρβάζουν Και το πιο αστείο(τραγικό θα έλεγα)είναι ότι έχουν το θράσος να βγαίνουν στα ΜΜΕ για να υπερασπιστούν την πολιτική του κόμματος τους.