ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Ημέρα Καριέρας της Emirates στην Αθήνα στις 10 Μαρτίου 2012

Η Emirates διοργανώνει μια ακόμη Ημέρα Καριέρας “Open Cabin Crew Day” το Σάββατο 10 Μαρτίου 2012 στις 09:00 π.μ. στο ξενοδοχείο Metropolitan. Η Ημέρα Καριέρας προσφέρει τη δυνατότητα, σε όσους υποψηφίους ενδιαφέρονται, να ανακαλύψουν τη δουλειά των ονείρων τους και να ζήσουν στο κοσμοπολίτικο Ντουμπάι.
Την Ημέρα Καριέρας, υποψήφιοι, γυναίκες και άντρες, θα έχουν τη δυνατότητα να μιλήσουν με εκπροσώπους της Emirates και να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία καθώς επίσης και για τη δουλειά του πληρώματος καμπίνας.

Η Emirates εξυπηρετεί σήμερα 121 πόλεις σε όλο τον κόσμο, με ένα νέο και τεχνολογικά προηγμένο στόλο 165 μεγάλων αεροσκαφών, που είναι εξοπλισμένα με κορυφαίες τεχνολογικές ανέσεις. Επιπλέον, η Emirates έχει σε παραγγελία 240 αεροσκάφη αξίας 84 δισ. δολαρίων, αποτελώντας έτσι τον σημαντικότερο πελάτη των Airbus A380, με 20 αεροσκάφη ήδη στο στόλο της και 70 σε παραγγελία.

Λόγω της γρήγορης και δυναμικής της ανάπτυξης, η αεροπορική εταιρεία αναζητά για τη φετινή χρονιά 4.000 αεροσυνοδούς. Η Emirates προσφέρει εργασιακή εμπειρία μέσα σε μια πραγματική διεθνή ομάδα: πάνω από 12.000 άτομα ιπτάμενο προσωπικό, από 120 χώρες, που μιλούν πάνω από 50 γλώσσες.

Σημειώνεται ότι η Emirates πραγματοποιεί πτήσεις προς Ελλάδα από τον Ιούλιο του 1996 και αποδεικνύει συνεχώς την δέσμευσή της στο ελληνικό κοινό, είτε με τη διοργάνωση συνεχόμενων Ημερών Καριέρας, είτε με την υποστήριξη και τη χορηγία τοπικών εκδηλώσεων.

Η Emirates αναζητά αφοσιωμένους εργαζόμενους, ανοιχτούς στις προκλήσεις, με θετική προσωπικότητα και πάθος για παροχή υψηλών υπηρεσιών. Οι υποψήφιοι πρέπει:
- να έχουν συμπληρώσει το 21 έτος ηλικίας
- να καταθέσουν ενημερωμένο βιογραφικό σημείωμα στα αγγλικά και
- φωτογραφίες διαβατηρίου και κανονικού μεγέθους με επαγγελματική αμφίεση