ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Απάντηση του Προέδρου του ΕΟΤ στα δημοσιεύματα για τις αποδοχές των δημοσίων λειτουργών

Όσον αφορά στην απάντηση που δόθηκε προς την ανεξάρτητη βουλευτή Ελίζα Βόζενμπεργκ σχετικά με τα δημοσιεύματα για τους δημόσιους λειτουργούς που λαμβάνουν μηνιαίες μικτές αποδοχές άνω των €5.000, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών κ. Φίλιππος Σαχινίδης περιέλαβε ως αποδέκτη τέτοιας μισθοδοσίας και τον πρόεδρο του ΕΟΤ.

Ο πρόεδρος του Ε.Ο.Τ κ. Κωνσταντίνος Ζήκος, υποστηρίζει ότι σύμφωνα με τον Ν. 3878/10 είναι άμισθη. Ουδέποτε έχει εισπράξει το οποιοδήποτε ποσό, ούτε καν αποζημίωση ως μέλος του Δ.Σ. και ως εκ τούτου καλεί το Υπουργείο Οικονομικών να προβεί άμεσα:

· Στις απαραίτητες ενέργειες ανάκλησης του σχετικού εγγράφου που φέρεται ότι έχει αποστείλει, καθώς είναι ως προς τα παραπάνω ανακριβές και αναληθές,
· Στη επίσημη γνωστοποίηση των παραπάνω και στον Τύπο.