ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Επιχειρείται διάλυση του ΕΟΤ με αλαλούμ ενεργειών


Με παραίτηση απειλεί ο γ. γ. του ΕΟΤ  Γ. Κολέτσος καθώς με νέο νομοθέτημα του Δ. Ρέππα- που καταργεί τον νόμο Βενιζέλου που προέβλεπε τη σύσταση της υπηρεσίας επενδύσεων στον ΕΟΤ και μάλιστα είχε προωθηθεί και σχέδιο Π.Δ.- επιχειρείται η διάλυση του ΕΟΤ, αφού αποσπά αντικείμενα κα αρμοδιότητες από Οργανισμό Τουρισμού και την Ειδική Υπηρεσία Προώθησης και Αδειοδότησης Τουριστικών Επενδύσεων για να τις μεταφέρει στη Γενική Γραμματεία Τουρισμού. Με απλά λόγια ο ΕΟΤ  θα παρέχει άδειες στις τουριστικές επιχειρήσεις, όμως άλλος θα πραγματοποιεί τους ελέγχους, άλλος θα επιβάλει τα πρόστιμα και άλλος θα έχει τους φακέλους και τα μητρώα των επιχειρήσεων. Μην απορείτε, είναι η νέα καινοτόμος-Ελληνικής Πατέντας-μέθοδος  για την καταπολέμηση της γραφειοκρατίας. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που οι παντογνώστες εθνοσωτήρες μας εκπλήσσουν με τις ενέργειες τους. Όταν δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι σωστό τότε απλά δημιουργούμε ένα μπάχαλο!! Δεν μπορούμε να προστατέψουμε ούτε τον τομέα που είναι μία  από τις πιο σημαντικές πηγές  ενίσχυσης της Ελληνικής Οικονομίας.    
Και μια τελευταία είδηση. Σύμφωνα με βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο οι Γερμανοί δεν θα επισκεφθούν φέτος την Ελλάδα, γιατί ότι είναι ανεπιθύμητοι, λόγω των επεισοδίων στη χώρα μας (όπως το κάψιμο της γερμανικής σημαίας) που κάνουν τον γύρο του κόσμου …