ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Κλιμακώνουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις τους οι αεροελεγκτές στη Κύπρο

Η Παγκύπρια Συντεχνία Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας (ΠΑΣΕΕΚ) θεωρεί ότι, με δεδομένη την απουσία ουσιαστικού διαλόγου για τα θέματα που την απασχολούν, δεν έχει άλλη επιλογή από την επανάληψη και κλιμάκωση των απεργιακών μέτρων.

Η ΠΑΣΕΕΚ αναφέρει ότι θα πραγματοποιηθούν αρχικά τετράωρες απεργίες στους Πύργους Ελέγχου των Αεροδρομίων Λάρνακας και Πάφου από τις 12:00 μέχρι τις 16:00 στις 2, 7, 12 και 15 Μαρτίου 2012.

Επισημαίνει ότι από τις απεργίες θα επηρεαστούν όλες οι πτήσεις από και προς τα Αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου, εκτός από πτήσεις VIP, πτήσεις κρατικών ή στρατιωτικών αεροσκαφών, νοσοκομειακές ή ανθρωπιστικές πτήσεις, πτήσεις με τεχνικό πρόβλημα ή σε έκτακτη ανάγκη, και πτήσεις έρευνας και διάσωσης.

Επίσης, στο Κέντρο Ελέγχου Περιοχής Λευκωσίας η χωρητικότητα σε κάθε τομέα θα είναι μειωμένη κατά 50% στις 3 και 8 Μαρτίου 2012, από τις 14:00 μέχρι τις 17:00.