ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Αποστολή φαρμάκων από τον ΔΙΑΝΘΟ


Νέα αποστολή φαρμάκων, την τέταρτη κατά σειρά απέστειλε στις 25 Φεβρουαρίου, ο ΔΙΑΝΘΟΣ στους Γιατρούς του Κόσμου, ενώ ετοιμάζει και τη πέμπτη
Η τρίτη κατά σειρά ποσότητα φαρμάκων παραδόθηκε στις 15 Δεκεμβρίου στην οργάνωση Γιατροί του Κόσμου, που τα διαθέτουν στα κοινωνικά τους φαρμακεία σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη.

Ποιος είναι ο “ΔΙΑΝΘΟΣ” www.e-dianthos.gr

Είναι φορέας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα Ιδρύθηκε και λειτουργεί στα πλαίσια του αστικού κώδικα, ”με σύνθημα για τη φύση τον άνθρωπο και τον πολιτισμό και έχει έδρα την Λαυρεωτική.
ΣΚΟΠΟΙ – ΑΡΧΕΣ
1. Η ευαισθητοποίηση των συνανθρώπων μας, στον χώρο της Αττικής, αλλά και άλλων περιοχών ανά την χώρα, για την συμμετοχή τους σε εθελοντικές δραστηριότητες, με σκοπό την προστασία και την ανάδειξη της φύσης, του ανθρώπου και του πολιτισμού, για μια ποιότητα ζωής με αειφόρα ανάπτυξη.
2. Η παροχή βοήθειας με εθελοντικές δράσεις σε οποιονδήποτε χώρο, όπου το περιβάλλον, ο άνθρωπος και ο πολιτισμός έχουν απόλυτη ανάγκη.
3. Η προβολή και η περαιτέρω ανάδειξη αρχαίων ιστορικών και πολιτιστικών μνημείων, που συνυπάρχουν μέσα στην φύση υπό εγκατάλειψη από τον άνθρωπο.
4. Η συνεργασία με κάθε δημόσια αρχή, τοπική αυτοδιοίκηση, φορείς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, αλλά και φυσικά πρόσωπα, με τους ίδιους σκοπούς και αρχές.
ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ
Η πραγματοποίηση όλων των παραπάνω σκοπών επιδιώκεται μέσα από τους παρακάτω αναφερόμενους τρόπους.
1. Τη διοργάνωση και την λειτουργία γραφείων στα όρια της Λαυρεωτικής, αλλά και με τμήματά της σε άλλα μέρη.
2. Τη διοργάνωση δράσεων υπαίθρου, προβολών, συναντήσεων, ημερίδων, ομιλιών, παρουσιάσεων, εκθέσεων και συνεδρίων.
3. Την ενημέρωση και προβολή με ιστοσελίδα, ηλεκτρονική εφημερίδα, έκδοση εντύπων και DVD.
4. Τη διαρκή επικοινωνία με το υπουργείο πολιτισμού, την αρχαιολογική υπηρεσία, τα δασαρχεία, τα κατά τόπους λιμεναρχεία και αστυνομικά τμήματα, για προσφορά εθελοντικού έργου, όπου είναι επιβεβλημένο.