ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Skal International Αθήνας: Γενική Συνέλευση και αρχαιρεσίες


Τη Τετάρτη, 22, Φεβρουαρίου, 2012, πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Skal International Αθήνας, τμήμα 140 και οι Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Των εργασιών προήδρευσε ο πρόεδρος του απερχόμενου ΔΣ του Skal International Αθήνας κ. Νότης Μαρτάκης, ο οποίος αναφέρθηκε σε διάφορα ζητήματα που ανέκυψαν καθώς και τις λοιπές δραστηριότητες του Skal International Αθήνας. Τελειώνοντας τόνισε ότι, αποφάσισε να μην θέσει υποψηφιότητα για το νέο ΔΣ, όμως παραμένει πιστός φίλος και υποστηρικτής του Skal και θα είναι πάντα στο πλευρό του όποτε του ζητηθεί.

Σύντομη ενημέρωση εκ μέρους του παλαιού συμβουλίου, έκανε ο Διεθνής Αντιπρόσωπος της Εθνικής Επιτροπής Ελλάδος στο Skal International, κ. Κωνσταντίνος Καλογεώργος. Ανέγνωσε επίσης φιλικούς χαιρετισμούς, προς τα μέλη του Skal International Αθήνας, από περισσότερους από, 42 Διεθνείς Αντιπροσώπους.

Τον λόγο πήρε και ο Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Ελλάδος, του Skal International, κ. Μιχαήλ Κωβαίος, ο οποίος τόνισε τη σπουδαιότητα της ιδέας, του Διεθνούς Οργανισμού Skal, των δυνατοτήτων που ανοίγονται, για την προβολή της Αθήνας, ως τουριστικό προορισμό και εν γένει της Ελλάδας, μέσω του παγκόσμιου δικτύου του, καθώς και των επαφών που θα μπορούσαν να έχουν οι τουριστικές επιχειρήσεις και η ηγεσία του Ελληνικού τουρισμού.

Τέλος διεξήχθησαν οι αρχαιρεσίες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή και η κοπή της πίτας.

Αποτελέσματα Αρχαιρεσιών Skal International Αθήνας

Στο Διοικητικό Συμβούλιο του Skal International Αθήνας Εκλέγονται κατ’ αλφαβητική σειρά:

1. ΑΓΚΥΡΙΔΗ Ελένη
2. ΒΑΛΛΕΡΑ – ΠΕΡΣΙΔΗ Αυγή
3. ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ Σπυρίδων
4. ΘΩΔΗΣ Δημήτριος
5. ΚΑΛΟΓΕΩΡΓΟΣ Κωνσταντίνος
6. ΚΕΛΑΪΔΙΤΗΣ Νικόλαος
7. ΚΩΒΑΙΟΣ Μιχαήλ
8. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Στέφανος
9. ΜΑΡΡΙΟΤΤ Κάρολ
10. ΜΕΝΕΝΑΚΟΥ Ευγενία
11. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ Νικόλαος

Αναπληρωματικά μέλη
1. ΣΑΡΑΦΟΓΛΟΥ Μαρία
2. ΤΟΥΡΟΣ Στυλιανός

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Εκλέγονται κατ’ αλφαβητική σειρά:
ΒΑΛΣΑΜΙΔΗΣ Δημήτριος
ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ Σοφοκλής
ΧΡΥΣΟΛΩΡΑΣ Βασίλειος