ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024

Έκθεση ρομποτικών δεινοσαύρων στη Ζάκυνθο

 

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ζακύνθου ενέκρινε την παραχώρηση απλής χρήσης χώρου τ.μ. 1.000 τ.μ. που συνορεύει με το ποτάμι Αγ. Χαραλάμπη και την παραλιακή οδό Κ. Λομβάρδου εντός της Τουριστικής Μαρίνας του λιμανιού στο νησί με τέλος παραχώρησης ύψους 1.500 ευρώ στην εταιρεία AZYRRA MON. IKE για την εγκατάσταση έκθεσης ρομποτικών δεινοσαύρων από τις 24 Σεπτεμβρίου έως τις 13 Οκτωβρίου.

Η άδεια παραχώρησης χορηγείται για την τοποθέτηση μεταλλικού λυόμενου σκελετού που φέρει κάλυψη αδιάβροχης τέντας Ευρωπαϊκών προδιαγραφών η οποία θα φέρει στατική πιστοποίηση. Ρητά ορίζεται ότι η είσοδος (α΄) επί της παραλιακής οδού Κ. Λομβάρδου θα παραμείνει ελεύθερη για την εξυπηρέτηση του κοινού καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης. Η πρόσβαση στον ανωτέρω χώρο εγκατάστασης θα γίνεται μόνο από την πλευρά της παραλιακής οδού Κ. Λομβάρδου. Απαγορεύεται ρητά κάθε άλλη χρήση του χώρου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση του Λιμενικού Ταμείου Ζακύνθου.