ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024

Athens International Tourism & Culture Expo: Με στόχο και το κλάδο του MICE-Luxury

 



Meetings, Incentives, Events & Conferences αποτελούν ένα βασικότατο κομμάτι της στόχευσης που έχει η Athens International Tourism & Culture Expo και το 2024.

Ξενοδοχεία, εταιρείες DMC, εταιρείες transfers και πολλοί άλλοι θα υποδεχθούν, 12-14 Δεκεμβρίου στο Ζάππειο και μεγάλο αριθμό γραφείων MICE από 35 χώρες.

AITE NEW 1AITE NEW 2AITE NEW 3
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝΜΕΤΑΦΟΡΕΣ & LUXURY TRANSFERS

Με πολύ ισχυρό πελατολόγιο, (αυτοκινητοβιομηχανίες, φαρμακοβιομηχανίες, εταιρείες τεχνολογίας, τράπεζες, κ.λ.π.), οι εταιρείες MICE και Luxury θα αναζητήσουν νέους συνεργάτες από το κλάδο των ξενοδοχείων, του DMC και των transfers.

Παράλληλα όλοι οι Hosted Buyers, από τους μεγάλους κλάδους Leisure, MICE και Luxury καθώς και Travel Agencies που ασχολούνται με τα tours και το yachting θα πραγματοποιήσουν περισσότερα από 5500 Β2Β meetings με τους Εκθέτες και θα ανοίξουν νέες προοπτικές σε διεθνείς συνεργασίες.

Και το 2024, η 11η Athens International Tourism & Culture Expo, 12-14 Δεκεμβρίου στο Ζάππειο θα προβάλλει όλους τους τομείς της τουριστικής βιομηχανίας.

Συμμετέχουν όλοι οι κλάδοι του τουρισμού, Ξενοδοχεία, εταιρείες DMC, transfers, Περιφέρειες, Δήμοι και γενικότερα εταιρείες τουρισμού, όπως κάθε χρόνο, θα υποδεχθούν, 12-14 Δεκεμβρίου στο Ζάππειο, πολύ μεγάλο αριθμό Hosted Buyers από 35 χώρες.

AITE3AITE4
AITE5AITE6

Η Έκθεση δίνει βήμα στους Εκθέτες για να αναζητήσουν νέες ευκαιρίες επιχειρηματικών συνεργασιών  με καταξιωμένα διεθνή γραφεία από 35 αγορές.

Παράλληλα οι Εκθέτες θα αποτελέσουν μέρος ενός ισχυρού δικτύου επαφών επιλέγοντας για τα Β2Β meetings τους δυναμικούς Hosted Buyers με τους οποίους μπορούν συνεργαστούν για να έχουν κορυφαία αποτελέσματα στις πωλήσεις τους.

Με στόχο την πραγματοποίηση περισσότερων από 5500 B2B meetings, κορυφαία γραφεία Tour Operators, Travel Agencies και εταιρείες MICE από Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Ελβετία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ηνωμένο Βασίλειο, ΗΠΑ, Ιαπωνία, Ινδία, Ισπανία, Ισραήλ, Ιταλία, Καναδά, Κροατία, Νορβηγία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία, Ρουμανία, Σαουδική Αραβία, Σερβία, Σλοβακία, Σουηδία, Τουρκία, Τσεχία και Φιλανδία θα βρίσκονται στη διάθεση των Εκθετών έτοιμοι για τη υπογραφή νέων συνεργασιών.

AITE2

Εσείς θα λάβετε μέρος στην Έκθεση;

Δηλώστε τώρα τη συμμετοχή σας σαν Εκθέτης

 

Η Έκθεση πραγματοποιείται με την Αιγίδα των Υπουργείων ΤουρισμούΕμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, του ΕΟΤ και του ΣΕΤΕ.

Διαρκής ενημέρωση για την Έκθεση παρέχεται από το site της Έκθεσης www.aite.gr.