Σελίδες

Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Αγορά νέου πλοίου από τη Golden Star Ferries


Σε ένα πλαίσιο αξιοπιστίας, υπευθυνότητας και εξέλιξης , η Golden Star Ferries, αυτή τη δύσκολη στιγμή για τη χώρα και την Ακτοπλοΐα, επενδύει , με ίδια κεφάλαια, στην αγορά ενός ακόμα πλοίου, δημιουργώντας έτσι τα εχέγγυα για νέα δεδομένα στα ταξίδια.

Το νέο πλοίο, αφού προσαρμοσθεί με τις προδιαγραφές της εταιρείας και πληρoί όλους τους κανονισμούς της Eurosafe θα δρομολογηθεί στις Κυκλάδες και θα εξυπηρετεί τα  ελληνικά νησιά.
Τα χαρακτηριστικά του πλοίου είναι: Ολικό μήκος 131,9 μ. πλάτος 21 μ. βύθισμα 5,19 μ., ολική χωρητικότητα. 5376 τον., δυνατότητα μεταφοράς 2300 επιβατών 350 Ι.Χ. και 40 φ/γ., θα διαθέτει καμπίνες επιβατών, σαλόνια διακεκριμένης και οικονομικής θέσης,
καθίσματα αεροπορικού τύπου, άνετους κοινόχρηστους χώρους, stabilizers και όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για ένα ασφαλές και άνετο ταξίδι όλο το χρόνο, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες.


Με την ευκαιρία  η εταιρία ευχαριστεί ε το επιβατηγό κοινό για την αποδοχή και την αγάπη που περιέβαλε την Golden Star Ferries σ’ αυτά τα τρία χρόνια της ζωής της και να διαβεβαιώνει για τις προσπάθειες βελτίωσης των υπηρεσιών που θα παρέχονται.