ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019

Γιώργος Τζιάλλας: ξεκίνησα τη δουλειά μου στον ΠΟΤ



Αποτέλεσμα εικόνας για Γιώργος Τζιάλλας: ξεκίνησα τη δουλειά μου στον ΠΟΤ


Ρόλο εμπειρογνώμονα στον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού ανέλαβε ο Γιώργος Τζιάλλας προσφέροντας την εμπειρία του στον τουρισμό σε διεθνές πλέον επίπεδο.

«Με μεγάλη χαρά αποδέχθηκα την άκρως τιμητική πρόταση του Γενικού Γραμματέα του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού, Zurab Pololikashvili, να αναλάβω ρόλο εμπειρογνώμονα στον Οργανισμό, σε θέματα καινοτομίας, επενδύσεων και ψηφιακού μετασχηματισμού στον τουρισμό. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμένα η ανάληψη αυτού του ρόλου και ταυτόχρονα αναγνώριση της δουλειάς μου στο Υπουργείο Τουρισμού και την παγκόσμια αναγνώριση της χώρας μας από όλους τους διεθνείς τουριστικούς οργανισμούς και φορείς».
Τα τελευταία χρόνια, ο Γ. Τζιάλλας εκπροσωπώντας το Υπουργείο Τουρισμού συμμετείχε ενεργά σε διεθνή συνέδρια και φόρουμ με σημαντικό ενδιαφέρον ενισχύοντας την εξωστρέφεια του τουρισμού. Η ανάληψη από τη χώρα μας της προεδρίας της Περιφερειακής Επιτροπής Τουρισμού για την Ευρώπη του ΠΟΤ, καθώς και η συμμετοχή μας στο Εκτελεστικό Συμβούλιο του Οργανισμού, αποτελούν δύο μόνο από τις διεθνείς αναγνωρίσεις της χώρας μας στον τουρισμό σε παγκόσμιο επίπεδο.
«Ξεκίνησα τις επαφές μου στη Μαδρίτη με υψηλόβαθμα στελέχη του Οργανισμού την περασμένη εβδομάδα και είχα την ευκαιρία να ενημερωθώ για το δίκτυο καινοτομίας στον τουρισμό του ΠΟΤ, την ψηφιακή πλατφόρμα που συνδέει επιχειρήσεις, startups, επενδυτές και πανεπιστήμια, καθώς και τα φόρουμ καινοτομίας, τη διοργάνωση των οποίων θα υποστηρίξω, και το πρώτο accelerator πρόγραμμα που θα διοργανωθεί στις αρχές του χρόνου. Πιστεύω ότι με το ρόλο που έχω αναλάβει θα συνεχίζω να υποστηρίζω τον ελληνικό τουρισμό σε διεθνές επίπεδο για επιτυχίες και τα επόμενα χρόνια».