ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019

Η Κάιλι Μινόγκ προβάλει τον τουρισμό της Αυστραλίας στο Ηνωμένο Βασίλειο




Αποτέλεσμα εικόνας για Η Κάιλι Μινόγκ προβάλει τον τουρισμό της Αυστραλίας στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η Αυστραλή ποπ σταρ Κάιλι Αν Μινόγκ τέθηκε επικεφαλής της μεγαλύτερης εκστρατείας μάρκετινγκ της Αυστραλίας την τελευταία 10ετία στο Ηνωμένο Βασίλειο για την προσέλκυση Βρετανών τουριστών, που αποτελούν την τέταρτη μεγαλύτερη αγορά τουριστών της χώρας.

Η Κάιλι Μινόγκ είναι η καλύτερη πρέσβειρα της Αυστραλίας στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς είναι ιδιαίτερα δημοφιλής και στις δύο χώρες.Το βίντεο τουριστικής προβολής της Αυστραλίας ξεκίνησε να προβάλλεται ακριβώς πριν από το χριστουγεννιάτικο μήνυμα της βασίλισσας Ελισάβετ. Η καμπάνια είναι ύψους 10 εκατ. δολαρίων.

Στο βίντεο εκτός από την ποπ σταρ, που τραγουδά, εμφανίζεται ο Αυστραλιανός κωμικός Adam Hills, ο οποίος παρουσιάζει τη βρετανική τηλεοπτική εκπομπή The Last Leg. καθώς και ο πρώην παίκτης του κρίκετ Shane Warne.

Η Κάιλι Μινόγκ δήλωσε ευτυχισμένη για τη συνεργασία της με τον Οργανισμό Tourism Australia, λέγοντας ότι είχε την ευκαιρία να γυρίσει σπίτι της και να επισκεφτεί γνωστά και άγνωστα μέρη της Αυστραλίας, που εμφανίζονται στο βίντεο, στο οποίο καλεί τους Βρετανούς να αφήσουν στην άκρη την πολιτική και να «επισκεφθούν τους φίλους τους στην Αυστραλία».