ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019

Ανακαινισμένο θα δέσει το 2020 στα ελληνικά λιμάνια, το Norwegian Spirit




Αποτέλεσμα εικόνας για Ανακαινισμένο θα δέσει το 2020 στα ελληνικά λιμάνια, το Norwegian Spirit

Με νέο…”πρόσωπο” και ανακαινισμένο θα δέσει το 2020 στα ελληνικά λιμάνια το Norwegian Spirit, μεταφέροντας την εμπειρία του επισκέπτη στο επόμενο επίπεδο.
Το κρουαζιερόπλοιο αλλάζει εκ’ βάθρων στην πιο εκτενή ανακαίνιση στην ιστορίας της Norwegian Cruise Line (NCL). Το κόστος της είναι 100 εκατ. δολάρια και είναι μέρος του προγράμματος “The Norwegian Edge”.

Με 14 νέους χώρους

Το κρουαζιερόπλοιο που κατασκευάστηκε το 1998 είναι προγραμματισμένο να εισέλθει στο drydock στη Μασσαλία στις 2 Ιανουαρίου 2020.
Μέσα σε 40 ημέρες το κρουαζιερόπλοιο θα είναι καινούργιο. Θα προστεθούν 14 νέοι χώροι για δείπνο, συμπεριλαμβανομένης μιας κύριας τραπεζαρίας, 24ωρο εστιατόριο, γκριλ, ολοήμερη τραπεζαρία, Garden Cafe, Outdoors Bar και Waves Pool Bar.
Παράλληλα, θα μεγαλώσει και το Mandara Spa. Θα διπλασιαστεί σε μέγεθος σε περίπου 7.000 τετραγωνικά πόδια. Και θα περιλαμβάνει χώρο χαλάρωσης εξοπλισμένο με θερμαινόμενες ξαπλώστρες, ένα νέο δωμάτιο με τζακούζι, σάουνα, ατμόλουτρο και εμπειρία υδροθεραπείας.
Αποτέλεσμα εικόνας για Ανακαινισμένο θα δέσει το 2020 στα ελληνικά λιμάνια, το Norwegian Spirit

Τα πρώτα του δρομολόγια σε Ελλάδα

Από το Φεβρουάριο του 2020, το Norwegian Spirit θα προσφέρει δρομολόγια 8 έως 24 ημερών σε Ασία, Αφρική και Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων 10 νέων λιμανιών.
Τα πρώτα 20ήμερα δρομολόγια του θα είναι στην Ελλάδα, το Ισραήλ, την Αίγυπτο και το Αμπού Ντάμπι από την Ρώμη (Civitavecchia).
Και ακολουθούν δρομολόγια από τις Σεϊχέλες, τη Μαδαγασκάρη και τη Νότια Αφρική από το Ντουμπάι.
“Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα αναζωογονήσουμε το Norwegian Spirit, ώστε να συνεχίσει να προσφέρει διαρκείς αναμνήσεις για τους επισκέπτες καθώς ταξιδεύουν σε μερικούς από τους πιο εξωτικούς προορισμούς σε όλο τον κόσμο”, δήλωσε ο Andy Stuart, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Norwegian Cruise.
Το κρουαζιερόπλοιο θα πραγματοποιήσει μια σειρά δρομολογίων για την Νοτιοανατολική Ασία. Την Κίνα και την Ιαπωνία από τη Σιγκαπούρη, το Χονγκ Κονγκ, το Τόκιο και το Γιοκοχάμα για το 2020.